fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Bruine blazer voor dames

Bruine blazer voor dames

Zo, het is weer dinsdag! Sinterklaas is achter de rug, we maken ons klaar voor de gezellige kerstdagen. Kom maar op, ik kan niet wachten! Buiten is het koud en je warm kleden doe je uiteraard door laagjes. Ik betrap mijzelf erop dat ik het liefst iedere dag een blazer draag. Mijn favoriet op dit moment is mijn bruine blazer voor dames van het merk Rihoas. In dit artikel laat ik deze blazer graag aan jullie zien. Daarnaast deel ik ook een hele fijne kortingscode van het merk voor je. Let’s go! 

Bruine blazer van Rihoas

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit gehoord van het merk Rihoas. Een tijdje terug kreeg ik van het merk een berichtje met de vraag of ik interesse had in een samenwerking. Na het bezoeken van hun site was ik laaiend enthousiast en mailde ik meteen terug dat ik daar absoluut in geïnteresseerd was.

Zo gezegd, zo gedaan. Een paar dagen later stond er een pakketbezorger voor de deur met een pakketje van het merk. Ik heb diverse items gekozen waaronder deze bruine blazer voor dames. Het is een geruite blazer met een v-hals en één knoop. Bij de blazer zit een koord die je om je middel kunt knopen voor een extra leuk effect. Dat maakt deze blazer zo uniek. Hij is echt anders dan andere blazers! De stof is lekker dik, echt winters en van prachtige kwaliteit!

Onder deze blazer draag ik een crèmekleurige blouse met kanten details van VeroModa. Mijn beige flared jeans is van Loavies, mijn tas van Isabel Bernard en mijn boots van MiMao. En jawel, zo is mijn outfit met beige en bruine kleuren weer helemaal compleet. Een kleurenpallet die jullie van mij gewend zijn!

Kortingscode Rihoas

  • The code ‘LiBeljaars’ gives you 15% off!

Wat vind jij van deze bruine blazer voor dames?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: