fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Beige outfit inspiratie

Beige outfit inspiratie

Oooo yeah! Het is weer tijd voor een nieuwe outfit of the day. En jawel, het is een een beige outfit. Zoals jullie, denk ik, inmiddels wel van mij zijn gewend. Wil jij ook wat meer beige, wit, offwhite en crème aan je kast toevoegen? Ik hoop je met dit artikel Beige outfit inspiratie te geven. Off (white) we go! 

Beige herfst outfit

Stiekem ben ik echt helemaal weg van dit lookje. Ik moest en zou er daarom ook een artikel over schrijven op mijn blog. Dit is namelijk gewoon echt 100% min style en een outfit waarin ik me heel goed voel.

Ik draag mijn beige hoed van Old Habits Die Hard. Het is echt zo’n prachtige hoed, ik ben er onwijs blij mee. De witte blouse die ik draag is een blouse van Loavies. Het beige lange gilet is van Vila. Vorig jaar had je de spencer trend en deze trend is een beetje veranderd in de lange gilet trend. Persoonlijk vind ik de lange gilet trend echt fantastisch. Het geeft je de kans om met een outfit net wat meer te spelen en te variëren. Inmiddels heb ik lange gilets in verschillende kleuren maar uiteraard is beige mijn favoriet. De jeans die ik draag is een lichte, basic jeans van Levi’s. Mijn favoriete broek omdat deze gewoon echt perfect matcht met wit en beige. Mijn laarzen komen uit de Claire Rose x Toral collectie en heb ik ontvangen van Omoda. Oh my, wat zijn deze laarzen toch prachtig. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Als accessoire draag ik mijn beige tas van Cowboysbag.

Beige Bag Strap

Het leuke is dat ik mijn hoed en mijn tas ‘gepimpt’ heb, namelijk met een strap van LaNatelierDesign. Dit is een hele leuke shop op Instagram en Etsy met o.a. de leuke hatbands en straps. Mijn oog viel meteen op deze prachtige beige/off white band en ik was opslag verliefd. Een paar dagen later ontving ik de prachtige strips van LaNatelierDesign en heb ik ze direct aan mijn tas en hoed toegevoegd. Absoluut een prachtige finishing touch.

En! Ik heb een hele leuke kortingscode voor je. Met de code LIN15 krijg jij 15% korting bij @la.natelier

Wat vind jij van deze beige herfst outfit? Ik hoop je wat beige outfit inspiratie te hebben gegeven.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: