fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

The Body Shop Big Advent Calendar

The Body Shop Big Advent Calendar

Whieeeehoe! Nog één weekje wachten en dan is het eindelijk 1 december. Ik heb de The Body Shop Big Advent Calendar al weken thuis en hij staart mij iedere dag aan, haha! Dus, nog even wachten en ik mag eindelijk beginnen met vakje 1. Ik heb er helemaal zin in! Heb jij nog geen adventkalender? Ben je benieuwd of de Adventkalender van The Body Shop iets voor jou is? Lees snel mee.

Box of Wonders Big Advent Calendar

The Body Shop heeft denk ik geen uitleg nodig. Als je het mij vraagt is het één van de fijnste merken/winkels als het gaat om verzorging en beauty. Ik kan me eigenlijk geen product van The Body Shop herinneren die ik niet fijn vind. Natuurlijk is de ene geur wat meer je smaak dan de andere geur, maar goed, dat is natuurlijk volkomen logisch en doet niets af aan de werking van het product.

Ieder jaar heb ik een adventkalender van The Body Shop. En geloof mij, ze zijn altijd zoo leuk en goed gevuld! De vormgeving van dit jaar is ook weer on point. Deze big adventkalender is rood van kleur en is erg leuk vormgegeven. Hij heeft de volgende afmeting: Breedte 31 cm x diepte 22 cm x hoogte 17 cm en een gewicht van 2,8 kg. Als je de klep opendoet zie je een pop-up design.

Deze The Body Shop Big Advent Calendar draait helemaal om de ‘wonderful women’, de fantastische vrouwen, uit Tamale, in het noorden van Ghana. Dankzij het handelen met The Body Shop in sheaboter kunnen zij investeren in gezondheidszorg en onderwijs. Dit thema zorgt ervoor dat de kalender diverse producten met sheaboter bevat.

Verder is de box voorzien van inspirerende tekstjes en is hij herbruikbaar. Zo kun je de pop-up afbeelden gebruiken als een gifttag of de laatjes om iets in op te bergen of om items te organisen. Zo fijn dat The Body Shop hieraan denkt.

In dit artikel krijg je geen overzicht van de inhoud. Simpelweg omdat ik het zelf heel graag als verrassing houd zodat ik in december echt iedere dag een cadeautje krijg. Mocht je de inhoud willen weten, check dan deze The Body Shop Big Advent Calendar even in de webshop van The Body Shop. Wel weet ik dat de kalender 25 verrassingen bevat, waaronder een aantal fullsize producten. Je koopt hem voor € 90,- terwijl de box een waarde heeft van €154,50. Dat is dus een hele goede deal!

Er zijn ook nog twee andere formaten verkrijgbaar:

  • Blauw – € 55,- met een waarde van € 99,50
  • Groen (Ultimate) – € 130,- met een waarde van € 234,-

De levering van The Body Shop duurt 3 à 4 werkdagen. Als je hem nu dus besteld is hij nog netjes vóór 1 december binnen.

Heb jij ieder jaar een Adventkalender?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: