fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

3 mooie kortingscodes

3 mooie kortingscodes

Als je mij volgt op Instagram dan weet je dat ik geregeld kortingscodes heb voor diverse merken. Op dit moment heb ik 3 hele mooie kortingscodes. Eén code die langdurig loopt en twee kortingscodes die alleen dit weekend nog geldig zijn. Sta jij op het punt om iets te kopen? Check dan eerst even deze codes!

HelloFresh kortingscode

Zoals je wellicht wel weet ben ik dol op HelloFresh. De samenwerking die ik met hen heb veranderd echt niets aan mijn mening. Ik ben oprecht zo blij met het concept HelloFresh en een oprechte en eerlijke ambassadeur. Ik vind dan ook echt dat, wanneer je het nog nooit hebt geprobeerd, je het eens een kans moet geven. Het is gewoon echt ideaal!

Met de code HELLOLINDSEY75 krijg jij € 75,- korting + gratis cadeaus die in totaal wordt verdeeld over de eerste vier boxen.

  • 🌱 20 tot 55 euro op de eerste box
  • 🌱 5 euro op de tweede en
  • 🌱 5 euro op de derde box
  • 🌱 5 euro op de vierde box
    • Let op: deze code is alleen geldig voor nieuwe klanten

Pak hier je korting!

ARMEDANGELS kortingscode

Eerder vandaag verscheen er een artikel op mijn blog over de Detox Denim van ARMEDANGELS. Zowel mijn vriend als ik zijn oprecht blij met onze nieuwe spijkerbroeken van het merk. De kwaliteit is prachtig en de jeans zit als gegoten. Aanrader? 100%

Met de code LINDSEYBELJAARS_15 krijg jij 15% korting bij het merk. Deze code is geldig t/m 23 oktober.

Shop hier bij ARMEDANGELS

Kortingscode van LOAVIES

Last but not least, LOAVIES! Misschien wel één van mijn favoriete webshops. Ik ben echt dol op de tops, blousjes, blazes en truien van het merk. En, ik heb weer een hele leuke kortingscode van LOAVIES voor je.

De code 20.LINDSEYBELJAARS geeft je 20% op de hele collectie en SALE! Let op: de code is dus echt alleen nog vandaag geldig!!

Discount bij LOAVIES

Alsjeblieft, bij deze 3 mooie kortingscodes! Happy shopping!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: