fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

The Body Shop Wild Pine Collectie

The Body Shop Wild Pine Collectie

Oh yes! The Body Shop heeft weer nieuwe collecties gelanceerd. Uiteraard hartstikke limited edition. Ze hebben er twee, namelijk Wild Pine en Spiced Orange. Klinken beide echt amazing en perfect voor de herfst en winter. Ik heb van The Body Shop wat producten ontvangen en in dit artikel ga ik je alles vertellen over de The Body Shop Wild Pine Collectie. Let’s go!

Limited Edition van The Body Shop

Ik vind de geuren uit de herfst/winter limited editions van The Body Shop altijd echt fan-tas-tisch. Mijn favoriet is absoluut de The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn. Oh my, die warme en zoete geur, echt amazing. Toch trok de naam Wild Pine ook meteen mijn aandacht. Puur omdat het je gewoon echt aan een bos vol dennenbomen doet denken. Sounds good!

Wild Pine-collectie

  • Shower Gel (250 ml – €8)
  • Body Butter (200 ml – €18)
  • Body Scrub (250 ml – €18 )
  • Eau de Toilette (28 ml – €14)
  • Body Lotion-To-Oil (200 ml = €12)
  • Hand Balm (30 ml – €7)
  • Bath Bomb (50g – €5)

The Body Shop review

Het is dus absoluut een heerlijk, uitgebreide collectie. The Body Shop omschrijft de geur van deze lijn als volgt: ‘De tintelfrisse geur is gebaseerd op natuurlijke essentiële pijnboomolie, die beroemd is om de verkoelende, verfrissende werking, en bevat daarnaast vleugjes munt en sandelhout.’ Dat klinkt natuurlijk heel goed! Daarnaast bevat de lijn producten die intensief hydraterend werken voor een droge winterhuid. Dat is natuurlijk meer dan welkom in de herfst en winter.

De The Body Shop Wild Pine Collectie zit verpakt in een typische The Body Shop verpakking. Heel herkenbaar! Ik vind de print op de producten wel heel erg mooi. Het helder, babyblauwe steekt mooi af tegen de dennennaalden. Love it! Van deze lijn heb ik de Shower Gel, Body Lotion-To-Oil en de Body Scrub ontvangen. Natuurlijk ken ik de producten van The Body Shop al heel lang. Ik ben altijd ontzettend fan van het merk en ben echt dol op hun producten. Het is bij zo’n limited edition vooral de vraag of de geur je aanspreekt. Dat is bij mij in ieder geval absoluut het geval bij deze The Body Shop Wild Pine Collectie. Het is echt een heerlijke winter/kerst geur. Echt een warme maar ook frisse geur. Ga hem zeker eens ruiken als je in de buurt bent van een filiaal.

Dit artikel is vooral bedoeld om deze The Body Shop Wild Pine Collectie te introduceren. Mocht je nou benieuwd zijn naar een specifiek product, let me know. Dan kan ik hier altijd nog een uitgebreide review over schrijven.

Gebruik jij op dit moment producten van The Body Shop? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: