fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Detox Denim van ARMEDANGELS

Detox Denim van ARMEDANGELS

Vandaag stel ik jullie graag voor aan een, voor mij, nieuw merk: ARMEDANGELS. Ik kende het merk wel van naam maar tot vorige week had ik er nog nooit een item van gehad in mijn kledingkast. Daar is dus verandering in gekomen. Ik heb in totaal drie spijkerbroeken van het merk ontvangen uit de collectie Detox Denim van ARMEDANGELS. Daar vertel ik je dus in dit artikel graag wat meer over. Oh, en ik deel een leuke kortingscode met je. Let’s go!

ARMEDANGELS Detox Denim

ARMEDANGELS heeft een missie, namelijk de Detox Denim missie. Zij willen graag overbodige chemicaliën weglaten door biologisch katoen te kweken zonder synthetische pesticiden, maar ook door te bleken zonder chloor. Door middel van biologisch katoen en een toenemend aantal styles met gerecycled katoen maakt ARMEDANGELS jeansbroeken met een kleinere CO2-voetafdruk dan traditionele modellen.

Spijkerbroek van ARMEDANGELS

Het jeans assortiment van het merk is echt gigantisch! Het duurde dan ook wel eventjes voordat ik mijn keuze had gemaakt. Uiteindelijk ben ik gegaan voor twee spijkerbroeken uit de categorie ‘loose jeans’. Simpelweg omdat ik gewoon al heel veel flared en skinny jeans heb. Ik koos voor het model ANDRAA in de kleur Dark Salty Blue en hetzelfde model in de kleur Fresh Grey. Het is een retro broek met een hoge taille en wijde pijpen.

Bij een nieuw merk is het altijd even aftasten hoe de maat valt. Zeker bij een spijkerbroek is het wel belangrijk dat hij echt goed past. Helaas heeft het merk geen lengtemaat 34. Ik ben zelf 1.78m. en neem een jeans altijd in de lengtemaat 34. ARMEDANGELS gaat maar tot lengtemaat 32 dus die keuze was er helaas niet. Voor de waist ben ik gegaan voor maat 27. Dat is eigenlijk mijn standaard jeans maat.

Nice! Ik ben hartstikke blij met mijn twee nieuwe spijkerbroeken uit de collectie Detox Denim van ARMEDANGELS. Ze zitten namelijk echt perfect! Hiermee kan ik dus vaststellen dat het merk mooi op maat valt en je dus prima je eigen waist maat kunt bestellen. De lengte vind ik gelukkig ook niet storend. Het lookje wat je ziet op de foto met de jeans is met laarsjes en dan vind ik het juist leuk als de broek net even wat korter valt. De fit, het model en de lengte komt dus met deze broek, voor mij, goed samen!

Oh en jeans nummer 3 is een prachtige spijkerbroek voor mijn vriend. ARMEDANGELS heeft namelijk ook een assortiment voor mannen. Ook bij hem zit de jeans echt als gegoten en valt hij perfect op maat.

ARMEDANGELS kortingscode

Zoals beloofd heb ik voor jullie een leuke kortingscode. Met de code LINDSEYBELJAARS_15 krijg je 15% korting op het assortiment van ARMEDANGELS. Let op: De kortingscode is geldig t/m aanstaande zondag. Wacht dus niet te lang met bestellen. #happyshopping

Shop hier! 

Ken jij dit merk al? En heb je weleens van Detox Denim gehoord?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: