fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Weer even een mededeling

Weer even een mededeling

Drie weken geleden had ik een kleine, huishoudelijke mededeling voor jullie. En vandaag heb ik weer even een mededeling voor jullie. Lees je mee?

Zo, it’s a wrap! Onze heerlijke zomervakantie zit erop. We zijn in totaal drie weken in Zuid-Frankrijk geweest. Voornamelijk in de omgeving van de Gorges du Verdon met een uitstapje van een aantal dagen in de Gorges de lÁrdèche. Als je mij volgt op Instagram dan heb je hier natuurlijk via mijn stories een inkijkje in gekregen.

Jeetje, wat hebben we genoten zeg. Van dagen niets doen, boeken lezen, motorrijden, suppen, stadjes bezoeken, markten afstruinen, nieuwe plekken ontdekken en ga zo maar door. Het was absoluut een geweldige vakantie.

Alhoewel we totaal geen zin hadden om naar huis te gaan is dit wel de realiteit en is het tijd voor back to normal. Ik typ dit artikel op zondagavond en wij zijn zaterdagavond thuisgekomen. De hele zondag zijn we bezig geweest met opruimen en wasjes draaien maar dit is gelukkig zo goed als klaar. En morgen? Back to work! Dat gaat even wennen worden maar ik zal er toch echt aan moeten gaan geloven.

Maar, in dit artikel heb ik dus voor jullie weer even een mededeling. Vóór mijn vakantie kondigde ik namelijk een tijdelijk, nieuw uploadschema aan. Ik heb in mijn vakantie namelijk drie werkdagen (maandag, woensdag en vrijdag) artikelen geplaatst in plaats van iedere werkdag zoals jullie van mij gewend zijn. Vanaf vandaag gaat mijn uploadschema weer terug naar vanouds en kunnen jullie dus weer iedere werkdag een artikel van mij verwachten. I’m Back!! X 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

 

Delen: