fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Een kleine, huishoudelijke mededeling

Een kleine, huishoudelijke mededeling

In dit artikel even geen review, interieurpost of kledingoutfit. Nee, ik heb voor jullie een kleine, huishoudelijke mededeling. Niets schokkends maar wel even handig om te weten. Normaliter zijn jullie natuurlijk iedere werkdag om 05:00 uur een artikel van mij gewend. Maar, i.v.m. mijn vakantie, de drukte op mijn werk en toch ook wel het genieten van de heerlijke zomerse dagen is het mij niet gelukt om voldoende vooruit te werken. Waar ik daar voorheen enorm van zou balen heb ik dit jaar besloten mijzelf het niet moeilijker te maken. Het is even zoals het is en dat is prima! Ik ga genieten van mijn vakantie en daar heb ik onwijs veel zin in. Vandaar dat er, de komende vier weken, geen 5 maar 3 artikelen per week online zullen komen. Iedere maandag – woensdag – vrijdag. Althans, daar ga ik enorm mijn best voor doen.

Na deze weken gaat mijn schema natuurlijk gewoon weer terug naar normaal en zal ik weer iedere werkdag een artikel publiceren. Zoals jullie gewend zijn!

Een dikke kus van mij!

X

Delen:

1 Reactie

  1. 16 augustus 2022 / 01:38

    Geniet van je vakantie / vrije dagen!