fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Beige blouse van Guts&Gusto

Beige blouse van Guts&Gusto

Yes! Het is weer dinsdag, oftewel tijd voor een OOTD. In dit artikel deel ik met jullie een beige blouse van Guts&Gusto. Ik heb deze blouse heel veel gedragen tijdens mijn vakantie in Zuid-Frankrijk. In dit artikel kun je zien hoe ik deze style. Let’s go! 

 

Het grappige is, deze Beige blouse van Guts&Gusto is helemaal niet nieuw. In tegendeel zelfs! Ik ontving deze blouse in 2020 en heb hem zelden gedragen. Dit jaar heb ik hem helemaal herontdekt en erg veel gedragen. Hij ging dan ook absoluut mee in mijn koffer op vakantie.

In Frankrijk verbleven wij in de Provence, in het gebied van de Gorges du Verdon. Ons favoriete gebied! Maar, we besloten ook een ander deel van Frankrijk te ontdekken, namelijk de Ardèche. Wauw, dat is ook echt prachtig hoor. We hebben er onwijs genoten! De rit vanuit de Provence naar de Ardèche is ook echt prachtig. Tenminste, als je een binnenweg pakt en niet de Route National. Het zijn hele glooiende wegen vol olijfbomen en wijngaarden. Het is echt net Toscane. Echt een aanrader!

In de Ardèche verbleven wij in Gites les Veinards, 10 minuten vanuit Vals-Les-Bains. Vanuit deze prachtige locatie hebben we diverse dorpjes bezocht waaronder Vinezac. Al snel was dit mijn absolute favoriet. Het is zo’n leuk dorpje vol met smalle straatjes. We hebben er onze ogen uitgekeken! In een van deze straatjes heb ik even geposeerd om mijn outfit vast te leggen.

De beige blouse is dus van Guts&Gusto. Helaas niet van dit jaar dus hij zit niet meer in het assortiment. Maar ik weet zeker dat je iets vergelijkbaars kunt vinden. Deze fit en stof is namelijk op dit moment echt helemaal on trend. Ik draag de blouse geknoopt zodat hij cropped valt. Hieronder draag ik een destroyed denim short van NA-KD. Mijn gouden slippers zijn van Lazamani en maken, samen met mijn gouden sieraden, deze outfit compleet. Haren in een knot en lekker struinen, heerlijk toch?

Dit soort outfitjes draag ik echt heel graag op vakantie.

Wat draag jij het liefst op vakantie?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: