fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

3 Ideeën om er modieus uit te zien tijdens een vakantie

3 Ideeën om er modieus uit te zien tijdens een vakantie

Niemand kan ontkennen dat de zomer het perfecte moment is om je garderobe op te frissen. Verschillende kleuren, patronen, accessoires – er zijn eindeloos veel manieren om je outfits te verbeteren. Daarom hebben wij de beste trucs in petto om je te helpen er dit zomerseizoen stijlvol uit te zien. Al kun je deze tips natuurlijk gebruiken voor iedere vakantie, niet alleen de zomervakantie.

Materiaal is belangrijk – Kies verstandig

Stoffen als zijde en linnen geven elke outfit net dat beetje extra stijl. Ze vergen echter zeer veel onderhoud door hun voorliefde voor kreukels. En het leuke aan een stijlvolle outfit is de mogelijkheid om hem snel samen te stellen en daarna alle zorgen te vergeten. Stel, je wil je overdag niet hoeven om te kleden of een draagbare steamer tevoorschijn halen en je wilt de stoffen en afwerkingen mixen en matchen. In dat geval zijn denim, leer, wol, polyester en kasjmier jouw beste vrienden!

Kies je pronkstuk – Ga voor sprankeling

Stijlvol zijn betekent niet altijd een outfit die van top tot teen gedetailleerd is. Soms is er maar één opvallend stuk nodig om die extra sprankeling toe te voegen. Of het nu een tas, een hoed of een zonnebril is. Beperk je echter niet tot alleen accessoires. Kies één kledingstuk in een spannend en levendig patroon en maak het de showstopper van je outfit. Gebruik ook je dagelijkse items in je voordeel. Je telefoon heb je bijvoorbeeld vaak in je handen en met een modieus telefoonhoesje maak je er een pronkstuk van. Het beste deel is dat je je telefoonhoesje gemakkelijk kunt veranderen om het aan jouw stijl en fashion keuzes aan te passen en zo van je telefoon de perfecte aanvullent te maken op jouw stijl!

Voel je goed – Geef jezelf prioriteit

We willen graag benadrukken dat gevoelens een groot deel uitmaken van het vinden van de perfecte stijl. Je zult je niet goed voelen en niet voelen als een mode-icoon, als je je niet jezelf voelt. Je hebt vast al veel mooie looks gezien die er niet helemaal goed uitzien, net door de persoon die ze draagt. Je hebt ook de meest simplistische gezien die die catwalk-energie uitstralen. Zoek daarom naar de beste combinaties van casual en stijl, terwijl je zoekt naar wat voor jou comfortabel aanvoelt. Zelfs joggingbroeken kunnen er cool uitzien met een blazer erbovenop, je moet gewoon de perfecte match voor jou vinden! Zorg er bij het combineren van deze tips voor dat je eerst je hart volgt.

3 Ideeën om er modieus uit te zien tijdens een vakantie.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: