fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Mijn telefoon is onmisbaar

Mijn telefoon is onmisbaar

Vastgeplakt aan mijn hand.. nou bijna dan. Absoluut mijn telefoon. Mijn eerste telefoon was een Samsung, daarna kreeg ik een Nokia gevolgd door een iPhone. Daarmee was de overstap gemaakt. Na mijn eerste iPhone heb ik nooit meer een ander merk telefoon gehad. Op dit moment heb ik een iPhone 12 Pro Max en mijn telefoon is onmisbaar. Ik vertel je daar wat meer over in dit artikel. Lees je met mij mee?

Alle dingen waarvoor ik mijn telefoon gebruik

Wekker

Het begint al in de ochtend. Het eerste wat ik hoor is mijn wekker en deze zet ik altijd op mijn telefoon. Na een aantal keer sluimeren/snoozen is het tijd om uit bed te stappen en mij klaar te maken voor de dag.

YouTube/Social Media

Ik begin mijn dag altijd met mijn skincare routine. Tijdens deze routine heb ik eigenlijk altijd een video op YouTube opstaan. Dit kan bijvoorbeeld een vlog zijn van o.a. Monica Geuze of een andere leuke video zoals een Shoplog, een Unboxing of een Get Ready with Me. Voor mij is een video op YouTube alsof er een soort radio op de achtergrond opstaat. Tijdens mijn ontbijt check ik altijd even mijn Social Media en scroll ik op Instagram en TikTok. Uiteraard doe ik dit bijvoorbeeld ook tijdens de lunch, na het even in de avond en wanneer ik tijd/zin heb.

Bellen/WhatsApp/Mailen

Gedurende de dag gebruik ik mijn telefoon uiteraard regelmatig om te bellen of om berichtjes te versturen via WhatsApp. Zowel zakelijk als privé. Daarnaast komen ook alle zakelijke mails binnen op mijn telefoon. Deze beantwoord ik vaak ook via mijn telefoon.

Content maken 

Alle content die wordt gepubliceerd op mijn blog en Social Media maak ik met mijn iPhone. Dan heb ik het dus over foto’s die ik toevoeg aan mijn artikelen, stories/feedposts/reels op instagram en video’s op TikTok. Maar, daarnaast ben ik ook dol op fotografie en gebruik ik mijn telefoon hier ook altijd voor. Ik maak door de dag heen vrij veel foto’s en lang niet alles publiceer ik. Ik vind dat gewoon leuk om te doen!

Overige

Tsja.. en waar gebruik je je telefoon dan nog meer allemaal voor? Via een app houd ik bij wanneer PostNL een pakket komt afleveren. De gezondheidsapp vertelt mij precies hoeveel stappen ik op een dag zet. Ik scan mijn boodschappen met de app van Albert Heijn en Funda vertelt mij precies wanneer er een nieuw huis in de buurt te koop komt.

Telefoonreparaties

Je hoort het al, mijn telefoon is onmisbaar. Maar ik ben er zeker van dat jouw telefoon ook onmisbaar is. Ik vind het dan ook belangrijk om te investeren in een goede telefoon. Het is zijn geld, als je het mij vraagt, gewoon absoluut waard. Heb je een probleem met je telefoon? Dan hoef je natuurlijk niet altijd gelijk een gloednieuwe te kopen. Problemen kunnen namelijk ook vaak netjes verholpen worden. Heb je een beschadigde telefoon? Heb je een gebarsten scherm en heb je dringend een iPhone scherm reparatie nodig? Of is je telefoon accu slecht waardoor je een batterij hebt die veel te snel leeg gaat? Of is je camera kapot? ThePhoneLab helpt je graag in een van hun winkels.

5 beloftes van ThePhoneLab

ThePhoneLab is gespecialiseerd in telefoon, tablet en laptop reparaties. De specialisten repareren bijna alle merken, zoals: Apple, Samsung, OnePlus, OPPO, Google en nog veel meer! ThePhoneLab belooft jou bij een reparatie: 30 minuten service op de meest voorkomende reparaties, levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel en zeker van je data. Voor de iPhone gebruikers onder ons belooft ThePhoneLab: iPhone schermen laagsteprijsgarantie. Dit houdt in dat het compatible iPhone scherm altijd het goedkoopst is in de steden waarin zij opereren. Ook doen de specialisten er alles aan om jouw telefoon, tablet of laptop weer werkend te maken. Lukt dit niet? Dan hoef je ook niet te betalen. ThePhoneLab maakt het op basis van no cure, no pay.

ThePhoneLab heeft 7 winkels, waarvan één aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ook hebben ze winkels in Utrecht, Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, die veelal 7 dagen per week zijn geopend. Zit je even krap bij kas of wil je niet in een keer een grote uitgaven doen? Dan kun je ook betalen in 2, 3 of 4 termijnen. ThePhoneLab scoort een 9.5 uit 7500+ reviews, dus je kunt je telefoon, tablet of laptop daar met een gerust hart achterlaten voor een reparatie. Tip van flip!

Is jouw telefoon ook onmisbaar? En welke telefoon heb jij op dit moment?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: