fbpx
87   161
48   179
31   69
68   138
25   273

Biodermal P-CL-E Body

Biodermal P-CL-E Body

Ken je de Biodermal P-CL-E productlijn? Het is een lijn die Biodermal heeft ontwikkeld om een oplossing te bieden aan mensen die last hebben van kleine huidproblemen of huidirritaties zoals een kwetsbare, gevoelige, onrustige of vlekkerige huid. In eerste instantie ontwikkelde Biodermal de P-CL-E crèmes voor het gezicht. Maar het merk breidt de lijn uit en lanceert Biodermal P-CL-E Body. Hier vertel ik je graag alles over in dit artikel. Let’s go!

We gaan langzaamaan richting de herfst en daarna moet de winter nog beginnen. In deze periode van het jaar wordt mijn huid altijd een stuk droger en ik merk dit vooral op bijvoorbeeld mijn schenen, handen en ellebogen. Wat extra verzorging kan absoluut geen kwaad dus wat dat betreft kwam deze Biodermal P-CL-E Body lijn als geroepen. De lijn bevat vier intensief verzorgende bodyproducten met effectieve huideigen ingrediënten zoals antioxidanten, ureum en sheaboter die het natuurlijk huidherstel ondersteunen.

Qua vormgeving heeft Biodermal het heel herkenbaar gehouden, slim! Deze body lijn heeft namelijk precies dezelfde style als de P-CL-E lijn voor het gezicht. De flessen/tubes zijn wit met een lichtblauw vlak en zwarte en witte letters. Het ziet er heel clean en netjes uit. Absoluut niets op aan te merken.

Biodermal P-CL-E Body

P-CL-E Verzorgende Bodylotion

Dit is een hydraterende en verzorgende bodylotion, speciaal voor de droge huid. Hij is geformuleerd met huidverbeterende ingrediënten die de huidbarrière versterken en de huid weer zacht en soepel maken. Door het Triple Moist Complex belooft deze bodylotion de huid intensief, tot wel 48 uur lang, te hydrateren en de vochtbalans te verbeteren. De formule is o.a. verrijkt met natuurlijke sheaboter en Vitamine E die de huid soepel en zacht maken en de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

P-CL-E Kalmerende Bodylotion

Naast een droge huid ook last van een gevoelige huid? Kies dan voor deze kalmerende bodylotion. Deze bodylotion is parfumvrij en dat kan jouw gevoelige huid absoluut waarderen. De formule is verrijkt met  niacinamide (vitamineB3) en panthenol (provitamine B5) kalmeert en verbetert de gevoelige huid en vitamine E helpt de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Biodermal P-CL-E Body

P-CL-E Herstellende Bodycrème

Heb je echt last van een droge, schrale en/of ruwe huid? Is het zo erg dat het ook echt jeukt en irriteert? Dan is deze herstellende bodycrème een lifesaver. De combinatie van huideigen en huidverbeterende ingrediënten, waaronder ureum, hydrateert de droge huid op zeer intensieve wijze waardoor deze zacht en soepel wordt. Daarnaast vormen huideigen ureum en lipiden een beschermend laag je op de huid waardoor de huidbarrière sterker wordt, het vocht beter wordt vastgehouden en de vochtbalans herstelt. Deze bodycrème is ook parfumvrij.

P-CL-E Voedende Handcrème

Zodra het dusdanig koud wordt dat je naar buiten gaat met handschoenen worden mijn handen echt kurkdroog. Op dat moment heb ik echt overal binnen handbereik een handcrème. In mijn tas, naast mijn bed, beneden bij de bank, op mijn werk. Haha! Deze handcrème heeft een rijke textuur met natuurlijke canola-olie en huideigen ureum die de huid tot wel 24 uur lang intensief hydrateert en voedt. Antioxidanten Q10 en vitamine E helpen de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Biodermal P-CL-E Body

Biodermal P-CL-E Body review

Uiteraard ben je na al deze informatie vast benieuwd naar mijn mening over deze Biodermal P-CL-E Body lijn. Die is absoluut positief! Sowieso vind ik de verzorgende en kalmerende bodylotions erg fijn. De pompflacon werkt ideaal en ik heb één flacon nu bij mijn nachtkastje staan. Ideaal om, in de avond na het douche, mijzelf in te smeren voordat ik ga slapen. De verzorgende bodylotion ruikt ietsjes lekkerder maar de kalmerende bodylotion is natuurlijk parfumvrij dus dat is maar net wat je voorkeur is. Los van dat vind ik ze beide even fijn. De herstellende bodylotion heb ik intensief gebruikt op mijn hielen aangezien deze echt altijd kurkdroog zijn. Inmiddels smeer ik al een tijdje en zie ik absoluut verbetering. De handcrème is ook heerlijk, smeert makkelijk en trekt goed in. Ik denk dat ik deze, vooral in de winter, heel vaak ga gebruiken. Kan ik deze Biodermal P-CL-E Body lijn aanraden? Jazeker!

  • Verzorgende Bodylotion €24,99 (inhoud 400ml) – voor de droge huid
  • Kalmerende Bodylotion €29,99 (inhoud 400ml) – voor de droge & gevoelige huid
  • Herstellende Bodycrème €29,99 (inhoud 200ml) – voor de zeer droge & gevoelige huid
  • Voedende Handcrème €9,99 (inhoud 75ml) – voor de droge huid
    • Deze nieuwe Biodermal P-CL-E Body lijn is verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij in de herfst/winter ook sneller last van een droge huid?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

 

Delen: