fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Zitzak voor buiten van Whoober

Zitzak voor buiten van Whoober

Ik ben continu bezig met ons interieur. Heerlijk vind ik het om lekker te rommelen in huis en nieuwe hoekjes te creëren met accessoires. Dit doe ik overigens niet alleen binnen maar zeker ook in onze tuin. Zodra de lente begint en mijn planten langzaamaan groen beginnen te worden kan ik niet wachten totdat ze in bloei staan. Meerdere bezoekjes aan het tuincentrum in de lente/zomer als gevolg. Nu had ik al een tijdje het idee om een nieuwe zithoek in onze tuin te creëren. Een leuke koffiecorner/loungehoek. Ik heb een zitzak voor buiten van Whoober ontvangen en dit is echt een schot in de roos. Ik ben er zo blij mee! Lees lekker mee want ik ga hem je gelijk laten zien. Whieeeeee! 

Whoober buitenzitzak

Bij een loungeset denk je al snel aan een loungebank of hippe tuinstoelen. Maar heb je weleens gedacht aan een zitzak? Ik vind een zitzak dus echt mega lekker zitten en daarnaast ziet een loungeplek met een zitzak er direct super chill en comfy uit!

Na lang wikken en wegen is mijn keuze gevallen op de Whoober ronde zitzak “Ibiza” L outdoor. In totaal is deze zitzak verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren en ik ben gegaan voor de kleur beige. Naast de outdoor stof is deze zitzak ook verkrijgbaar in een toffe curduroy of velvet variant. Super leuk voor binnen!

De afmeting van deze outdoor zitzak is Ø138 cm x 30 cm en geloof mij, dat is huge! Het is de grootste zitzak uit het assortiment. Je kunt deze zak op twee manieren neerzetten. Namelijk als ligbed en gewoon als zitzak. Vandaar dat mijn keuze hierop is gevallen. Het fijne is dat de outdoorstof waterdicht, slijtvast en kleurecht is. De zitzak kan dus tegen een regenbuitje!

Overweeg jij de aanschaf van een zitzak? Hierbij een paar leuke weetjes over Whoober:

  • Hoge kwaliteit korrels, waardoor de zitzak stevig blijft
  • De zitzakken hebben een binnenzak waardoor je de hoes kunt wassen of vervangen voor een ander stofje
  • Door de binnenzak ligt niet meteen je hele kamer of tuin onder de korrels als er te ruig mee wordt omgegaan

Ik heb de zitzak dus in onze tuin geplaatst in een leuke hoek met een bijzettafeltje, posters aan de schutting en diverse planten. Dit maakt het echt een heel leuk hoekje. Mijn vriend drinkt er graag in de ochtend een kopje koffie en ik vind het heerlijk om er na het eten even in te hangen en wat rond te struinen op Social Media. Je hoort het al, wij zijn erg blij met onze nieuwe zithoek! (Oh en haha, Spyke is er ook blij mee!)

Deze Zitzak voor buiten van Whoober kost € 149,- (gratis verzending in Nederland en België).

Heb jij een leuke loungehoek in de tuin?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: