fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Frecious Daily box

Frescious Daily box

Juices en smoothies, ik ben er dol op. Wel moet ik toegeven dat ik echt nooit de tijd neem om ze zelf te maken. Ik heb een tijd een slowjuicer gehad en dat ding echt nooit aangeraakt. Dit was een vrij luxe slowjuicer die bestond uit zoveel onderdelen dat ik het in elkaar zetten, het vervolgens maken van de juice, alles afwassen en weer terug in de doos doen veel te veel moeite vond. Ik koop ze liever kant-en-klaar en heb laatst de Frecious Daily box ontdekt en daar vertel ik jullie in dit artikel graag wat meer over. Lees je mee?

Smoothie of slowjuice?

Wat is het verschil tussen een smoothie en een slowjuice? Een vraag die wellicht meteen te binnen schiet. Bij een slowjuice wordt het sap op een langzame snelheid geperst. Door het sap op langzame snelheid te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden.

Juist op het moment dat ik zin krijg in iets lekkers, op het punt sta om iets te snoepen of te snacken neem ik graag een slowjuice. Het werkt tegen de lekkere trek en na het drinken van een juice heb ik minder behoefte aan iets zoets of zouts. Met een juice voorzie je je lichaam namelijk van vele vitaminen en mineralen waardoor het stopt met vragen om iets lekkers.

Daily box (20 stuks) van Frecious

Het fijne is dan ook dat je een juice op ieder moment van de dag kunt drinken. In de Frecious Daily box zitten 20 slowjuices en daar kun je dus wel even mee vooruit. De sappen zijn 100% biologisch en vers ingevroren. Zodra ik een juice op heb haal ik een nieuwe uit de vriezer en ontdooi deze in de koelkast. Zo is er iedere dag een sapje ready to drink! 

De inhoud van de Daily box kies je zelf. Er is een assortiment van 14 smaken, namelijk:

 • Celery Slim
 • Carrot Care
 • Heart Beet
 • Wonder Weeds
 • Daily Digest
 • Extreme Green
 • Liquid Gold
 • Purple Punch
 • Orange Glow
 • Glorious Green
 • Marvelous Melon
 • Unbeetable Chocolate
 • Kimchi King
 • Sunny Celery

Omdat je de box van 20 juices zelf mag samenstellen bepaal je dus ook zelf welke sap en hoeveel flesjes je hiervan toevoegt aan je box. De slowjuices zijn een mix van 70%, 85% en 100% groentejuices. Ik ben gegaan voor 12 verschillende smaken en heb van een aantal smaken dus twee flesjes. Natuurlijk vind ik niet alle juices even lekker maar ik vind het wel belangrijk om te variëren om zoveel mogelijk verschillende vitaminen, mineralen etc. binnen te krijgen.

Ik heb drie favorieten, namelijk:

 • Carrot Care – dit is een lekkere, zoete juice met een tintje van citroen en gember
 • Daily Digest – een juice met pit door kurkuma en zwarte peper (lekker verkwikkend)
 • Orange glow – zoet met een smaak van wortel en avocado

Je hoort het wel, ik ben erg blij met deze Frecious Daily box. Zoals ik al zei, ik vind slowjuices heerlijk maar neem gewoon nooit de tijd om ze zelf te maken. Ideaal om ze nu, kant-en-klaar, in mijn vriezer te hebben. Even ontdooien en genieten van een juice boordevol groenten. Ideaal!

Deze Frecious Daily box kost € 85,- (wat neer komt op €4,25 per juice) – Te koop bij Frecious.

Drink jij weleens een slowjuice?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.
Delen: