fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Onze wanddecoratie boven bed

Onze wanddecoratie boven bed

Het inrichten van onze slaapkamer, ik vond het best wel lastig. Wij hebben 5 jaar geleden een huis gekocht wat compleet verbouwd moest worden. Niet alleen de slaapkamer moest dus opnieuw ingericht worden. Nee, het hele huis! Waar ik bij de woonkamer, keuken en badkamer al meteen ideeën had, was dat bij de slaapkamer echt een stuk minder. Het is dan ook niet gek dat inmiddels onze slaapkamer ook al een make-over heeft gehad. In dit artikel laat ik je onze wanddecoratie boven bed zien. Kijk je mee?

Kleine storytel: ik had echt totaal geen ervaring met verbouwen. In totaal hebben wij 5 maanden verbouwd en aan het begin had ik echt no clue wat ik aan het doen was. Maar, naarmate de maanden verstreken werd ik steeds handiger en durfde ik steeds meer klusjes zelfstandig op te pakken. Uiteindelijk heb ik klusjes zoals kitten en voegen etc. allemaal gedaan en liep ik zelfs met een boormachine rond om van alles en nog wat op te hangen. Het is dus echt een leerzame periode geweest! 

Boven ons bed hebben wij vier posters in een houten frame in allerlei andere afmetingen. Deze staan op twee witte fotoplanken die op dezelfde hoogte hangen waardoor het één grote fotoplank lijkt. Het verhaal hierboven heb ik uiteraard niet voor niets als inleiding geschreven. Want deze fotoplanken heb ik helemaal zelf aan de muur bevestigd. Uiteraard netjes opgemeten, gaten voorgeboord, pluggen gebruikt, netjes zoals het hoort. Tegenwoordig draai ik mijn handen hier niet echt meer voor om maar toen was ik toch erg trots op het resultaat!

Destijds had onze slaapkamer een blauw/grijs/groene kleur achter het bed. Deze was ik echt al vrij snel beu. Onze slaapkamer make-over is in mijn ogen dan ook echt een enorme verbetering. Ik heb gekozen voor een neutraal beige/wit fotobehang met een marmerlook. Qua style wilde ik vooral gaan voor een rustige uitstraling met een hotelchique feeling met veel natuurlijke materialen zoals pampaspluimen en hout. De lijsten boven ons bed heb ik qua posters ook heel neutraal gehouden met vooral beige en wit en natuurlijke vormen. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat van onze slaapkamer make-over en onze wanddecoratie boven bed.

Wat vind jij van onze slaapkamer en onze wanddecoratie boven bed?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: