fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Chapter 28

Chapter 28

Vandaag is het 5 april en dat betekent dat ik jarig ben en niet langer als 27 jarige door het leven ga. Ik ben 28 geworden en natuurlijk gaan wij dit vandaag heerlijk vieren. Chapter 28, here you are!

Uiteraard vertel ik je ook heel graag meer over mijn outfit op de foto. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op wit, offwhite en beige en dat kun je weer prima terug zien in dit lookje.

De oversized blouse is wit met beige strepen en is van NA-KD. Daaronder draag ik een witte racerback van Stronger. De jeans is van Levi’s en is een skinny jeans in een light blue wassing. De witte chelsea boots en de witte tas zijn ook van NA-KD en daar ben ik zo super blij mee. Ze maken dit lookje, als je het mij vraagt, echt helemaal af. Samen met de grote zonnebril die van ComeGetFashion is.

Lees ook –> Off White Chelsea Boots

Nu heb ik twee hele leuke kortingscodes voor jullie. De eerste is namelijk van Stronger.

  • Met de code BELJAARS20 krijg je 20% korting bij Stronger.

En de tweede kortingscode is uiteraard van NA-KD.

  • Met de code lindsey20 krijg je 20% korting bij NA-KD.
    • Let op: deze kortingscode werkt maar voor 48 uur. Wacht dus niet te lang met bestellen.

Nou, joeee! Ik ga lekker genieten van mijn verjaardag. 28 alweer, jeetje, de tijd vliegt en de 30 komt in zicht, aaaaaaah! Daar denken we nog maar even niet over na, haha! Nu is het eerst tijd voor taart 🙂 

Oh natuurlijk ben ik ook benieuwd, wat vind jij van dit lookje? Is het iets wat je zelf zou aantrekken of misschien wel totaal niet? En hopelijk heb je iets aan de fijne kortingscodes van Stronger en NA-KD.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: