fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

MAC Stack Mascara

MAC Stack Mascara review

De MAC Stack Mascara, heb jij er al van gehoord? Het is op dit moment een mega hype in beautyland. Ik vind het nog steeds heerlijk om nieuwe beautyproducten te testen maar als een product dan mega gehyped is vind ik het stiekem nog interessanter. Ik heb zeker ervaring met mascara’s van MAC Cosmetics en in dit artikel ga ik je alles vertellen over de MAC Cosmetics Stack Mascara. Lees je mee?

MAC Stack Mascara

MAC Stack Mascara review

Deze mascara belooft ontzettend veel volume te geven met een lift en lengte.

Wow, kijk eerst even deze indrukwekkende verpakking! Ik vind deze voor de begrippen van MAC Cosmetics wel echt heel tof vormgegeven. Uiteraard een zwarte verpakking met witte letters maar die grote zilveren bol maakt hem toch wel erg herkenbaar. Tof gedaan! Ik vind het er echt heel luxe uitzien.

MAC Stack Mascara

MAC Stack Mascara

Volgens MAC zit het geheim van deze mascara in het borsteltje. Dit is een siliconen borstel die haartjes heeft als bloemblaadjes. Deze moeten ervoor zorgen dat de wimpers goed worden voorzien van een laagje mascara. Het borsteltje loopt taps toe om goed bij de wimpers van begin tot eind te komen. Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf nooit fan van siliconen borsteltjes omdat ik vaak het resultaat tot wat spinnenpoot-achtig vind. Andere borsteltjes met haartjes scheiden mijn wimpers altijd net wat beter voor een natuurlijker resultaat.

MAC Cosmetics Mascara

Na het maken van de productfoto’s ben ik echt direct deze mascara gaan testen. Ik was zoo benieuwd! Op de foto hierboven zie je het resultaat van deze mascara op mijn wimpers. De twee bovenste foto’s zijn mijn wimpers zonder mascara. Op de twee middelste foto’s zie je mijn wimpers met één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Mijn wimpers met twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers zie je op de twee onderste foto’s.

Deze mascara geeft echt een prachtig resultaat. Ik ben echt aangenaam verrast. Volgens mij heb ik nog nooit zo’n resultaat gehad van een mascara met een siliconen borsteltje. Er gaat een wereld voor mij open! Mijn wimpers zijn van begin tot eind bedekt met mascara, hij geeft zeker volume en lengte en spreid mijn wimpers mooi. Hij blijft de gehele dag goed op zijn plaats en geeft geen zwarte waas of zwarte spikkels. De mascara is overigens totaal niet waterproof aangezien hij bijna smelt wanneer hij in aanraking komt met water/make-up remover. Het fijne hiervan is dan natuurlijk weer wel dat hij zich dus makkelijk laat verwijderen. Het enige nadeel dat ik kan benoemen is de prijs aangezien deze wel echt fors is.

Deze MAC Stack Mascara kost € 33,- en is o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij weleens een mascara van MAC Cosmetics geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 8 april 2022 / 13:29

    Heftige prijs inderdaad, maar wat een prachtig resultaat!