fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Off White Chelsea Boots

Off White Chelsea Boots

Schoenen, ze zijn er in alle vormen, maten en kleuren. Ik heb genoeg schoenen maar let’s be honest, een vrouw kan natuurlijk eigenlijk nooit genoeg schoenen hebben. Al een tijdje had ik Off White Chelsea Boots op het oog en in spotte het perfecte paar bij NA-KD. In dit artikel laat ik je zien hoe ik deze NA-KD Off White Chelsea Boots style tijdens een zonnig dagje in Amsterdam. Lees je mee?

Een dagje Amsterdam is natuurlijk altijd ontzettend leuk. Vorige week kreeg ik een uitnodiging van Inntel Hotels Amsterdam Centre om een nachtje te slapen in één van hun wellness suites. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen. Afgelopen vrijdag reed ik samen met mijn vriend naar Amsterdam om te genieten van de suite in het hotel. De volgende dag, zaterdag, was het fantastisch weer en hebben we lekker door de stad gestruind. Natuurlijk wilde ik perse mijn nieuwe laarzen aan. Wellicht had ik ze beter eerst in kunnen lopen, maar dat ter zijde, haha! Gelukkig geen blaren maar het scheelde niet heel veel.

Jurkje en gilet van VILA

Ik begin even bij het jurkje. Dit is een blousejurk van VILA met een strikceintuur. Deze jurk heeft lange mouwen en valt boven de knie. Het is een beetje een heldergroen/legergroene kleur met een off white/beige stripjespatroon.

Over deze jurk draag ik een lange, beige gilet met een dubbele knopenrij. Giletjes zoals deze zijn op dit moment echt helemaal on trend en naar mijn mening het perfecte kledingitem om te dragen over een jurk heen. Het is eigenlijk een blazer zonder mouwen, perfect dus voor de lente en zomer! Hij heeft een strikceintuur en twee sierzakken aan de voorkant.

De laarzen zijn dus van NA-KD. Het zijn Off White Chelsea Boots. Ze zijn half lang en vallen dus op de kuiten. Ze zijn gemaakt van leer, hebben een ronde neus, een elastische kuit en een dikke, rubberen zool. Vooral die stoere, dikke zool vind ik bij deze boots heel erg tof.

  • Met de code LINDSEY20 krijg je 20% korting bij NA-KD.

Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: