fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

The Body Shop Wellness-collectie

The Body Shop Wellness-collectie

Eind februari ontving ik een super tof persbericht, The Body Shop komt met een nieuwe collectie. Als je mij al langer volgt via mijn blog en/of instagram dan weet je inmiddels wel dat ik oprecht fan ben van dit merk. Naar de gloednieuwe The Body Shop Wellness-collectie was ik dan ook direct super nieuwsgierig. Gelukkig kreeg ik de collectie opgestuurd en in dit artikel ga ik je er meer over vertellen. Let’s go! 

The Body Shop Wellness-collectie

Wellness-collectie van The Body Shop

RECHARGE, RECONNECT & RE-ENERGISE MET DE NIEUWE WELLNESS-COLLECTIE VAN THE BODY SHOP

Deze Wellness-collectie is ontwikkeld door experts en geïnspireerd door de natuur. Er bestaan drie lijnen, namelijk:

  • Sleep; een kruidige lavendelgeur
    • verrijkt met lavendel afkomstig van de hoogvlakte van de Haute-Provence en vetiver uit Madagaskar
  • Boost; een verkwikkende citrusgeur
    • verrijkt met mandarijn- en bergamotolie afkomstig uit Italië
  • Breathe; een ontspannen zengeur
    • verrijkt met eucalyptus en rozemarijn

The Body Shop Wellness-collectie

Zoals we van The Body Shop zijn gewend, bestaat de collectie weer uit een heel assortiment producten. Van een Hair & Body Wash tot een Handcream en van een Pillow Mist tot een Massage Oil.

Wat mij de laatste tijd opvalt is dat The Body Shop echt een transformatie ondergaat qua verpakkingen. Waar vroeger veel in plastic zat, is plastic nu eigenlijk nagenoeg verdwenen. Ook bij deze collectie is gebruik gemaakt van duurzaam materiaalgebruik en zien we veel stijlvol glas en aluminium.

Dit artikel is bedoeld om de The Body Shop Wellness-collectie te introduceren. Zoals je ziet heb ik diverse producten ontvangen en die ben ik op dit moment uitgebreid aan het testen. Ik ben dan ook zeker van plan om reviews te schrijven over specifieke producten. Ben jij nou super nieuwsgierig naar een bepaald product en wil je hier heel graag een review van teruglezen? Laat dit dan even achter in de reacties, dan houd ik hier uiteraard rekening mee.

Eén ding kan ik alvast verklappen, de geur is echt fan-tas-tisch. Wat hebben ze dit goed gedaan zeg, love it! 

Heb jij deze nieuwe Welness-collectie van The Body Shop al gespot?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: