fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD NA-KD Jurk

Yes! Het is weer dinsdag en dat betekent: tijd voor een outfitpost! In deze blogpost laat ik je een lookje zien van NA-KD. Een lookje die voor het eerst, sinds de herfst/winter, weer een keertje zonder panty is. Want, jawel, de voorjaarskriebels zijn echt al aanwezig en het zonnetje laat zich goed zien. Eerlijk is eerlijk, dat is toch genieten? Ik ben helemaal ready voor de lente. Ben jij benieuwd naar deze OOTD NA-KD Jurk? Lees lekker met mij mee.

Jurkje van NA-KD

Ik spotte dit jurkje en ik dacht meteen, ja dit is iets voor mij! Het is een bruin jurkje in de style van een overhemdjurk. De bovenkant bevat echt een overhemdkraagje maar het toffe is dat de sluiting schuin is. Dit effect vind ik echt zo leuk en origineel! Het jurkje wordt extra casual door de grote, lange mouwen. Hij valt op de bovenbenen en is hiermee dus een minijurkje en valt mooi getailleerd.

NA-KD Chelsea Boots

Ik combineer dit jurkje van NA-KD met deze offwhite chelsea boots. Ja, ook deze zijn van NA-KD. Ik spotte deze laarzen en moest ze hebben. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar dit model laarzen en deze zijn echt precies wat ik zocht. Met een ronde neus en een grove zool, love it.

Uiteraard is dit lookje niet compleet zonder een tas. Dit is een prachtige beide handtas van het merk Isabel Bernard. Een hele mooie, vrouwelijke chique handtas die deze look, als je het mij vraagt, helemaal afmaakt.

Kortingscode van NA-KD

Natuurlijk heb ik voor jullie een hele fijne NA-KD kortingscode geregeld.

  • Met de code lindsey20 krijg je 20% korting! Dat is een leuke deal, vind je niet?
  • Wacht niet te lang met shoppen, de kortingscode blijft namelijk nog maar een aantal dagen geldig.

Shop jij weleens bij NA-KD? Wat vind jij van deze OOTD NA-KD Jurk? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: