fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Mode trends lente/zomer 2022

Mode trends lente/zomer 2022

Guys, het duurt niet lang meer, de lente is bijna in aantocht. Oh my, wat heb ik hier zin in zeg. Ik kan ook stiekem niet wachten om alle herfst/winter items weer uit mijn kast te halen en te vervangen voor lente/zomer items. In dit artikel breng ik jullie graag op de hoogte van de Mode trends lente/zomer 2022. Wil jij deze seizoenen helemaal on trend zijn? Lees dan zeker mee.

Modetrends 2022

En een nieuwe collectie van een merk zal je vooral heel veel kleur en printjes zien. Jurken in te gekke printjes en knalroze broeken, let´s go! Natuurlijk past dit ook bij het seizoen maar het is wel echt iets wat vooral typerend is voor de lente/zomer 2022. Er zijn namelijk twee trends, namelijk colorblocking en print-on-print.

Colorblocking

Met colorblocking draag je verschillende (felle) kleuren. Een grasgroene broek gecombineerd met een fuchsia top? Yes, doen! Dat is precies wat colorblocking is. De kleuren worden echt gedragen in grote vlakken zodat er een duidelijk contrast ontstaat.

Print-on-print

Ben jij meer van de prints? Dan kun je waarschijnlijk goed uit de voeten in deze trend. Draag jij normaliter één print gecombineerd met basics? Dat is in 2022 verleden tijd. Een print op print wordt namelijk helemaal on trend. Een geruit overhemd op een gebloemde broek? Why not, leef je uit, het mag!

  • Sidenote: een extra trend is streepjes! Ook die zijn weer helemaal hot deze lente en zomer! Het perfecte printje dus om een toffe print-on-print look mee te maken.

Mini rok

Trend nummer 3, vorig jaar zag je hem bijna niet, de mini rok. Maar, in 2022 is hij weer helemaal terug van weggeweest. Misschien ga je hem zelfs wel meer zien dan de midi- en maxirok. En ja dames, hij mag lekker kort, het is helemaal in de mode. Groot gelijk ook, je benen mogen worden gezien!

  • Tip: Bij OTTO heb ik een aantal hele leuke minirokken. Mocht je dus nog geen minirok in je kast hebben hangen en je wilt er eentje scoren voor deze lente/zomer, neem daar dan zeker een kijkje.

Dit zijn 3 Mode trends lente/zomer 2022. Welke trend spreekt jou het meest aan?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: