fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Rimmel Kind & Free Mascara

Rimmel Kind & Free Mascara

Sinds deze maand ben ik trots lid van de Kruidvat Squad. Ik heb van hun al een prachtige box vol met nieuwe producten ontvangen die sinds kort bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. Er zaten meerdere producten van de Rimmel Londen Kind & Free lijn in maar in dit artikel ga ik je meer vertellen over de Rimmel Kind & Free Mascara. Lees je mee?

Rimmel Kind & Free Mascara

Rimmel London Kind & Free Clean Volume Mascara

De Clean Beauty Trend heeft inmiddels, volgens mij, ieder merk bereikt. Zo ook Rimmel Londen. Een goede zaak waar ik echt volledig achtersta. Deze Kind & Free lijn van Rimmel Londen is, zoals het merk zelf zegt, hun eerste clean make-up die werkt zonder compromissen. De lijn is namelijk:

  • 100% veganistisch
  • Diervriendelijk
  • Vrij van parfum en minerale oliën
  • Alle verpakkingen zijn geproduceerd met gerecyclede materialen en zijn gemakkelijk te recyclen

De Kind & Free lijn van Rimmel Londen kun je herkennen aan de prachtige blauwe kleur. De lijn is verder super clean vormgegeven met witte tekst en weinig poespas. Geen spectaculaire vormgeving maar gewoon netjes en herkenbaar.

Rimmel Kind & Free Mascara

Het borsteltje is heel simpel. Gewoon een klassiek mascara-borsteltje. Geen gekke bochten of gekke draaiingen, gewoon simpel. Dit bedoel ik niet negatief. In tegendeel zelfs, dit soort borsteltjes vind ik zelf het allerfijnste in gebruik.

Tijd om de mascara aan te brengen. Hierbij merk ik al meteen dat de mascara vrij nattig is. Top, want ik houd helemaal niet van die dikke, stroperige mascara’s aangezien ik altijd vind dat deze zorgen voor een spinnenpooteffect. Oftewel, dat de haren aan elkaar plakken. Bij deze mascara is dat totaal niet het geval. Rimmel London zegt over de formule: ‘De flexibele & romige textuur bevat een natuurlijke wasmengsel formule geïntegreerd met biotin.’

Rimmel Kind & Free Mascara

Op de foto’s zie je goed het resultaat van de mascara. Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. De foto’s in het midden zijn mijn wimpers met één likje mascara en op de onderste foto’s met twee likjes mascara.

Rimmel London mascara review

Het resultaat? Die valt mij absoluut niet tegen. De mascara vind ik erg fijn in gebruik en het valt me op dat de mascara mijn wimperharen mooi omhuld zonder ze aan elkaar te plakken. Daarnaast geeft hij mijn wimpers zeker lengte en vind ik het een mooi resultaat voor een everyday look. Gedurende de dag blijft de mascara mooi op zijn plek zonder te vlekken onder mijn ogen. Uiteraard een extra pluspunt dat deze mascara zo clean is. Een aanrader is hij wat mij betreft dan ook zeker.

Deze Rimmel Kind & Free Mascara kost € 16,95 en is te koop bij de drogisterijen en o.a. online bij Bol.com

Welke mascara probeer jij op dit moment?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 30 maart 2022 / 11:07

    Heel mooi! Vind de Rimmel mascara’s vaak echt toppers, alleen lijken ze wel steeds duurder te worden…

  2. 21 maart 2022 / 10:10

    Ik vind hem er goed uit zien! 🙂