fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

De perfecte make-up voor in het weekend

De perfecte make-up voor in het weekend

Yaaaas! Het is weer vrijdag! Het weekend zit eraan te komen. Ik zeg, tijd voor een wijntje! Heb jij dit weekend een leuk feestje en ben jij nog op zoek naar De perfecte make-up voor in het weekend? Ik help je graag een handje op weg in dit artikel. Let’s go girls!

How to: Smokey eye

Door de weeks draag ik altijd een hele basic make-up look. Mijn everyday make-up bevat 4 producten, namelijk:

  • Eyeliner (shimmery brown
  • Mascara
  • Wenkbrauwpoeder
  • Minerale foundation onder mijn ogen
    • That’s it!

In het weekend vind ik het wel heel erg leuk om wat meer uit te pakken met een make-up look. Waar ik doordeweeks nooit oogschaduw draag, draag ik dit in het weekend dus zeker wel. Sowieso vind ik het bij een make-up look belangrijk om de aandacht te trekken naar mijn ogen. Een prachtige smokey eye is mijn favoriet. De smokey eye is natuurlijk een hele klassieke make-up look die je ogen groter maakt en je gezicht een sexy en feminine uitstraling geeft.

Bij de smokey eye wordt gelijk gedacht aan donkere kleuren maar je kunt ook een soft smokey eye maken met bruintinten. Zelf vind ik dit en stuk mooier omdat het een warmere look geeft en wat minder hard staat dan een smokey eye met zwart en grijstinten. Daarnaast komt een mooie, zwarte winged eyeliner naar mijn mening mooier tot zijn recht bij zachte bruintinten.

Tip: Heb jij geen idee hoe je een smokey eye maakt? Kijk dan zeker deze smokey eye video van de Bijenkorf.

Wil jij dat je make-up de hele dag en/of avond blijft zitten? Zorg er dan voor dat je een goede primer gebruikt voordat je begint aan de look en de look afmaakt met een finishing spray. Deze twee stappen zijn wel echt essentieel voor een long lasting make-up look.

Als je het mij vraagt is de soft smokey eye met bruintinten dus de perfecte make-up voor in het weekend. Ik ben benieuwd, maak jij weleens een smokey eye? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: