fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Hairlust Hair Growth & Repair Set

Hairlust Hair Growth & Repair Set

Ik heb blond, stijl haar. Vroeger was mijn haar vrij dun maar dat is naarmate ik ouder ben geworden echt wel een stuk dikker geworden. Inmiddels is mijn haar erg lang. Sterker nog, het is nog nooit zo lang geweest en ik ben er erg zuinig op. Ik probeer het zo goed mogelijk te verzorgen en gelukkig bevestigd mijn kapster dat ik dit heel goed doe. Als beautyblogger krijg ik natuurlijk geregeld producten opgestuurd en daar zit ook vaak genoeg shampoo en conditioner tussen. Een tijdje terug ontving ik de Hairlust Hair Growth & Repair Set en die heb ik uitgebreid getest. Ben jij benieuwd naar mijn mening over deze set? Lees dan zeker mee.

Hairlust Hair Growth & Repair Set

Hairlust Shampoo & Conditioner

Hairlust is voor mij geen onbekend merk. Ik testte eerder producten van hun uit, waaronder de HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm. Een product die mij aangenaam heeft verrast. Stiekem was ik daarom al direct nieuwsgierig naar deze Hairlust Hair Growth & Repair Set. Toen Hairlust mij vroeg of ik deze set wilde ontvangen ter review was mijn antwoord uiteraard ‘ja’. Hierbij gelijk een kleine sidenote dat, ondanks dat ik het product van het merk heb ontvangen, mijn mening/review altijd eerlijk zal zijn.

Mijn haarroutine

Ik probeer mijn haar één keer per week te wassen. Mijn standaard routine is dan om mijn haar 2x met shampoo te wassen en daarna 1x met conditioner. Soms wil ik mijn haar weleens extra verzorgen met een masker als tussenstap of haarolie na de conditioner maar dit doe ik niet altijd. Deze routine volg ik uiteraard ook met deze shampoo & conditioner van Hairlust.

Voordat ik dieper in ga op de producten zelf, wil ik even stilstaan bij de verpakking. Even serieus, dit ziet er toch super gezellig uit? Wat een prachtige, melkachtige roze kleur. Doet mij echt een beetje denken aan Fristi of aan yoghurtsnoepjes. Super leuk gedaan! De tekst van Hairlust staat in het wit op de verpakking en verder is deze heel rustig en clean. Tof gedaan! De shampoo zit in een knijptube en de conditioner bevat een pompflacon.

Deze Hairlust Hair Growth & Repair Set is ontwikkeld voor pluizig, droog haar dat snel afbreekt. Zowel de shampoo als de conditioner is vrij van sulfaten en belooft het haar te verrijken met hydratatie en voeding om ervoor te zorgen dat het gezond en sterk wordt.

Hairlust Hair Growth & Repair Set

Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo

Deze shampoo bevat:

 • zachte zepen en zeezout gewonnen uit de Dode Zee
  • om overtollig talg, vuil en opgehoopte productresten voorzichtig te verwijderen zonder het haar en de hoofdhuid uit te drogen
 • veel vocht uit biologische plantenextracten (o.a. aloë vera, mango en bergbraambessen)
  • deze beschermen het haar tegen schadelijke invloeden uit de omgeving
 • cafeïne uit koffiezaadolie
  • voor een stimulerend effect op de doorbloeding van de hoofdhuid

De shampoo is vrij vloeibaar en volledig transparant. Direct ruik ik de ietwat zoetige en fruitige geur. Heerlijk! Tijdens mijn eerste gebruik merk ik dat de shampoo niet direct heel erg schuimt maar wel mijn haar echt schoon en vetvrij maakt. De tweede keer wassen is altijd wat grondiger en hierbij schuimt de shampoo een stuk meer. Tijdens het uitspoelen van de shampoo merk ik dat mijn haar schoon aanvoelt maar wel nog wat conditioner kan gebruiken.

Hairlust Hair Growth & Repair Set

Hairlust Hair Growth & Repair Conditioner

Deze conditioner bevat:

 • Veganistische microproteïnen van Protectagen™
  • om de structuur van het haar te versterken en verminderen de verschijning van gespleten punten
 • Aquaxyl™, glycerine en glucose
  • voor een blijvende, hydraterende werking
 • Verschillende plantaardige ingrediënten (o.a. biologische granaatappelolie en olijfolie)
  • een UV-beschermende werking op het haar en beschermt het haar tegen toekomstige schadelijke invloeden uit de omgeving

Hairlust Hair Growth & Repair Set review

Sowieso is het gebruiken van conditioner, na het wassen van je haar met shampoo, altijd een goed idee. Wist je dat shampoo je haarschubben openzet om goed te reinigen en dat conditioner deze haarschubben weer sluit? Een belangrijke stap dus. Het duurt even voordat de conditioner door de pomp heen is en dat betekent dat dit echt een dikke, voedende conditioner is. Ik breng het product royaal aan en laat de conditioner vervolgens zo’n 3 minuten intrekken. Na het uitspoelen voelt mijn haar direct heerlijk zacht, schoon en gevoed aan. Na het droog maken met de handdoek kan ik het eigenlijk al vrij snel en goed uitborstelen. Inmiddels heb ik mijn haar al meerdere keren gewassen met deze set en ik ben er echt ontzettend over te spreken. Ik heb echt het idee dat het mijn haar goed doet voedt, hydrateert en dus laat stralen.

Deze Hairlust Hair Growth & Repair Set (shampoo – 250ml. en conditioner – 250ml.) kost €47,90 nu €39,95 en is te koop bij Hairlust.

Hoe vaak was jij je haar?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: