fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

HairLust Pre-Shampoo Hair Balm

HairLust Pre-Shampoo Hair Balm

In dit artikel ga ik een review schrijven over een product dat ik nog nooit eerder heb gebruikt, namelijk een pre-shampoo hair balm. Dit product is van het merk Hairlust en heet, een hele volle mond, de HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm. Na het ontvangen van het product was ik direct ongelofelijk nieuwsgierig. Ben jij nu net zo nieuwsgierig naar dit product? Lees dan snel mee!

Hairlust Pre-Shampoo Hair Balm

Dit is niet mijn eerste artikel over een product van HairLust. In het artikel Hair Gummies: Werkt het echt? heb ik namelijk de Hair Growth Formula gummies uitgeprobeerd. In dit artikel is het dus tijd voor de HairLust Pre-Shampoo Hair Balm. Van het merk zijn we gekleurde verpakkingen gewend met witte letters en dat is bij dit product niet anders. De balm zit in een gele pot die je een beetje doet denken aan een gel- of waxverpakking.

Mijn haarroutine is zeer uitgebreid en ik neem hier 1x per week dan ook echt de tijd voor. Mijn haar was ik altijd twee keer met shampoo en daarnaast gebruik ik dan ook een haarmasker en een conditioner. Ik heb blond en stijl haar van mijzelf en door deze routine voelt het verzorgd en zacht aan en glanst het mooi.

De aflopen keren heb ik ook deze pre-shampoo hair balm van Hairlust aan mijn haarroutine toegevoegd. Het is een balm die droog en pluizig haar tegengaat. Nu heb ik hier niet perse last van maar een extra fijne stap in een routine is natuurlijk altijd welkom. Deze balm bevat 100% natuurlijke ingrediënten, is gecertificeerd biologisch en vegan. Daarnaast is hij vrij van siliconen, parabenen, sulfaten en ftalaten. Hij is verrijkt met o.a. olijfolie-extract en sheaboter die je haar voedt en hydrateert.

Gebruiksaanwijzing

Het is een pre-shampoo die je aanbrengt op droog haar. Waarom? Omdat droog haar olie beter opneemt dan nat haar. Eerlijk is eerlijk, dit voelt echt wel een beetje gek. Het is alsof je een dikke, vettige laag wax in je haar smeert. Dit voelt natuurlijk niet heel fris en verdeelt ook niet echt lekker. Wel ruikt dit spul heel erg lekker, een klein beetje zoetig naar snoep ofzo. Eenmaal in je haar aangebracht laat je het product 10 minuten intrekken en hierna kun je het uitspoelen en de rest van je routine vervolgen. Oftewel, shampoo – conditioner – haarmasker.

Conclusie

Heel erg leuk om eens een nieuw product te proberen. Normaal start ik mijn haarroutine altijd met een ‘normale’ shampoo en niet met een pre-shampoo. Het aanbrengen van deze balm vind ik dus niet zo prettig maar goed, dat is uiteraard niet het belangrijkste. Na het gebruik heb ik namelijk echt het idee dat mijn haar nog zachter en verzorgder voelt en nog meer glanst. Hierdoor is het een goede aanvulling op mijn, al zeer fijne, haarroutine. Ik zie het als een extra upgrade! De komende tijd blijf ik deze balm dus zeker met heel veel plezier gebruiken.

Deze HairLust Pre-Shampoo Hair Balm kost € 32,95 en is te koop bij TheHairlust.nl

Heb jij weleens een pre-shampoo hair balm geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Delen: