fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Telefoonhouder met draadloze oplader

Telefoonhouder met draadloze oplader

Veilig autorijden staat bij mij hoog in het vaandel. Dat is wellicht niet gek als dochter van een rijschoolhouder. Uiteraard heb ik al mijn lessen, zowel praktijk als theorie, bij mijn vader gevolgd en ben ik netjes in één keer geslaagd. Inmiddels ben ik al 10 jaar in het bezit van mijn rijbewijs en voel ik mij, van begin af aan, zelfverzekerd op de weg. Ik probeer mij, tijdens het rijden, zo min mogelijk te laten afleiden maar ik heb wel graag mijn telefoon binnen handbereik. Uiteraard op een veilige manier door middel van een telefoonhouder met draadloze oplader. Ik vertel je hier graag wat meer over, lees je mee?

Telefoonhouder met draadloze oplader

Telefoonhouder met draadloze oplader

Telefoonhouder voor in de auto

Een telefoonhouder is uiteraard handig omdat je nu eenmaal je telefoon niet in je hand mag hebben tijdens het rijden. Een goede zaak overigens hoor want je bent toch sneller afgeleid en langer op je scherm aan het kijken dat je denkt. Ik gebruik mijn telefoon in de auto voor drie dingen, namelijk:

  1. Navigatie/Flitsmeister
    • Mijn auto heeft een ingebouwde navigatie maar toch zet ik Flitsmeister graag naast deze navigatie aan. Natuurlijk is het handig om te weten waar de flitsers staan, al ben ik niet iemand die snel te hard rijdt. Het is vooral heel handig om de actuele status op de weg te weten. Of er ergens wegwerkzaamheden zijn, er een file staat, het beter is om om te rijden, je kent het wel.
  2. Bellen
    • Ik vind alleen autorijden dus best wel saai. Ik vind het veel gezelliger om lekker met iemand te kletsen. Zeker wanneer ik lang in de auto zit bel ik iemand. Dat kan mijn moeder zijn, mijn vriend of bijvoorbeeld een vriendin. Lekker kletsen, want dat is nou precies waar je onderweg, tijdens je autorit, tijd voor hebt!
  3. Stories opnemen
    • Soms vind ik het leuk om wat stories in ‘vlogstyle’ op te nemen. Als ik onderweg ben naar bijvoorbeeld een gezellige lunch dan vind ik het leuk om mijn volgers bij te kletsen via Instagram. Daarvoor is het natuurlijk handig om een telefoonhouder in mijn auto te hebben. Ik vind het namelijk wel heel belangrijk dat ik dit handsfree doe zodat mijn beide handen aan het stuur zijn.

Telefoonhouder met draadloze oplader

In mijn auto heb ik een telefoonhouder met draadloze oplader van Wegman. Deze heb ik bevestigd aan mijn voorruit maar je kunt hem eventueel ook bevestigen aan je ventilatierooster. Deze houder heeft een automatisch klemsysteem. Zodra je de auto start, gaan de klemmen open en zodra je de telefoon in de houder zet, gaan de klemmen weer dicht. Even serieus, hoe briljant is dat? Je telefoon zit echt heel goed vast! Daarnaast wordt hij ook nog eens draadloos opgeladen terwijl hij in de houder zit.

Heb jij een telefoonhouder in jouw auto? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: