fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Clay And Glow Avocado Masker

Clay And Glow Avocado Masker

Een tijdje terug testte ik voor de eerste keer een product van Clay and Glow. Namelijk de Clay And Glow Cooling Eye Cream. Een product waar ik echt super enthousiast over ben. Het merk heeft een gloednieuw product gelanceerd, namelijk het Clay And Glow Avocado Masker. Dit masker heb ik inmiddels uitgebreid getest en ik ga je er alles over vertellen in dit artikel. Lees je mee?

Clay And Glow Avocado Masker

Masker van Clay and Glow

Fun fact; ik ben echt gek op avocado! 

Clay and Glow staat natuurlijk bekend om haar prachtige roze verpakkingen. De verpakking van het Clay And Glow Avocado Masker past hier weer perfect bij. Het masker zit in een vierkante verpakking met een lichtblauw naar lichtroze ombre-effect en avocado’s erop. Even serieus, deze verpakking is toch tè cute? Weer 100 punten voor Clay and Glow.

Clay And Glow Avocado Masker

Het masker zelf zit in een ronde, glazen pot. Deze pot heeft vooral de mintgroene/blauwe kleur met een blauwe deksel. De pot is gemaakt van mat glas en dat geeft een luxe uitstraling.

Dat avocado goed is voor je huid wist ik al. Ik heb zelfs al een aantal keer een eigen maskertje gemaakt via een recept met verse avocado. Avocado bevat bijvoorbeeld een hoog gehalte aan verzachtende en kalmerende vetzuren en antioxidanten die de huid helpen ontspannen en kalmeren. Dit masker belooft in ieder geval de volgende dingen:

  • Hydrateert en verstevigt de droge huid
  • Zorgt voor een stevigere en meer elastische huid
  • Vermindert huidveroudering
  • Beschermt de huid tegen Uv-straling
  • Kalmeert de huid

Het Avocado Masker bevat 97,2% natuurlijke ingrediënten, is dierproefvrij en vegan (PETA goedgekeurd). Het masker is verrijkt met o.a. avocado-olie, avocado boter en kokosolie.

Clay And Glow Avocado Masker

Clay and Glow review

Het masker zelf is een crème van structuur en laat zich makkelijker uitsmeren met behulp van de Siliconen Applicatie Borstel. Wat mij direct opvalt is dat het masker ontzettend lekker ruikt en fris en verkoelend aanvoelt. Uiteraard heb ik dit masker aangebracht op een gereinigde huid en vervolgens heb ik hem zo’n 20 minuten laten intrekken. Dit moment is echt een heerlijk genietmomentje in een warm bad. Zo heerlijk, die me time. Tip: neem wat meer de tijd voor jezelf! Na 20 minuten spoel ik het masker van mijn gezicht met lauwwarm water en voelt mijn huid oprecht gevoed, fris en gehydrateerd aan. Totaal niet droog of trekkerig, heel erg lekker!

Tip: je kunt dit Clay and Glow Avocado Masker ook ’s nachts laten intrekken!

Dit Clay And Glow Avocado Masker bevat 80gram, kost €29,95 en is te koop bij Clay and Glow.

Neem jij weleens de tijd voor een gezichtsmasker?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 8 maart 2022 / 02:43

    Ik ben echt enorm fan van avocado! Ben benieuwd naar dit product.