fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

NIVEA ECODEO

NIVEA ECODEO

NIVEA heeft gloednieuwe deosprays toegevoegd aan haar assortiment. Namelijk de NIVEA ECODEO. Deze deodorant is verkrijgbaar in drie verschillende soorten en ik ga je er in dit artikel alles over vertellen. Lees je mee?

Klimaatvriendelijke deospray ECODEO van NIVEA

Ik voel me altijd super blessed dat ik perspakketjes van NIVEA mag ontvangen. Hun perspakketjes zijn namelijk echt altijd een feestje. Neem als voorbeeld deze NIVEA ECODEO. Deze ontving ik in een prachtige doos met daarbij twee luchtplantjes op hele mooie standaardjes. Hoe cute? Leuk gekozen ook, helemaal in het thema.

Deze deodorant bevat dus een gloednieuwe spraytechnologie. Deze technologie is volgens NIVEA innovatief en klimaatvriendelijker. Er wordt gebruik gemaakt van uit lucht afkomstig gas waardoor de spray een lagere CO2-voetafdruk heeft in vergelijking met de standaard drijfassen die NIVEA gebruikt. Tevens gaat deze deodorant, door deze technologie, twee keer zo lang mee.

  • De formule is 100% vegan.

Deze NIVEA ECODEO is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk:

  • Bio Aloë Vera
  • Bio Green Tea
  • NIVEA MEN FRESH ACTIVE ECODEO

NIVEA ECODEO

NIVEA Deodorant review

Ik vind zelf de deodorant van NIVEA altijd erg lekker ruiken. Vooral lekker fris en dat vind ik erg belangrijk bij een deodorant. Inmiddels hebben zowel mijn vriend als ik deze deodorant nu een weekje in gebruik. Om te testen of hij echt twee keer zo lang mee gaat lukt natuurlijk niet in een weekje. Wel hebben wij beide goed kunnen testen of de deodorant inderdaad langdurig bescherming bied. Het antwoord daarop is ja! Ik spray deze deodorant 1x op, in de ochtend, en dat is voor mij meer dan voldoende. Daarmee red ik het echt prima de gehele dag. De deodorant zorgt de hele dag voor een fris en schoon gevoel. Wel moet ik hierbij vermelden dat ik niet overmatig transpireer en dus niet snel last heb van onaangename geurtjes.

Mijn favoriet? De Aloë Vera, deze vind ik toch net nog een tikkeltje lekkerder dan de Green Tea variant. Maar goed, dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

Deze NIVEA ECODEO bevat 125ml., kost € 7,49 en is verkrijgbaar in de drogisterijen.

Gebruik jij weleens deodorant van NIVEA?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 8 maart 2022 / 15:59

    Lijk me super fijne Deodorant te zijn van Niveau.
    Ik zelf neem meestal die rollers er van.