fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Bon Parfumeur Eau de parfum 602

Wow! Het is echt heel lang geleden dat ik een artikel heb geschreven over een parfum. Hoog tijd dus om daar verandering in te brengen. Ik ontving van Bon Parfumeur een parfum. De Bon Parfumeur Eau de parfum 602 om precies te zijn. Ik ben totaal niet bekend met het merk en dat maakt me natuurlijk extra nieuwsgierig. Ben jij ook nieuwsgierig? Lees dan met mij mee.

Eau de parfum 602

Het begin van deze parfum ligt in het Franse stadje Grasse. Tof! Wist je dat heel veel parfum uit Grasse komt? Het is een stadje in het zuiden van Frankrijk en toevallig zitten wij hier in de buurt als wij op vakantie zijn in Frankrijk. Bon Parfumeur is niet zomaar een geurmerk, maar met hun uitgebreide collectie aan geuren kun je mix- en matchen! Bon Parfumeur bestaat uit een lijn van unisex Eau de Parfums.

Ik heb een geur uitkozen in de webshop en dat is natuurlijk vrij lastig. Je moet afgaan op de geurnoten die beschreven staan zonder de geuren daadwerkelijk te ruiken. Ik ben uiteindelijk gegaan voor Eau de Parfum 602.

De geur bestaat uit tonen van neroli en kruidige bloemige tonen. Het hart bestaat uit zwarte peper uit Madagaskar, Somalische wierook en ceder. In de basisnoten voegen houtachtige essences van patchouli, vetiver en benzoëhars rokerige hints toe die doen denken aan een kruidige fougère-geur.

Bon Parfumeur review

Een spannende geur met mooie geurnoten. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik voor deze Bon Parfumeur Eau de parfum 602 ben gegaan. Zeker in de herfst/winter en dan het liefst in het weekend houd ik namelijk wel van een volle, zware geur. De geuren van Bon Parfumeur zijn unisex en dat is deze ook. Ik vind zelf een mannelijke geur heerlijk maar kan me zeker ook voorstellen dat deze geur voor mannen zelf ook lekker is. Hij opent het zwaarst en neemt daarna wel af qua sterkte. Hij wordt na ongeveer een kwartiertje wat warmer en voller en vanaf dat moment vind ik hem echt helemaal fantastisch. Ik heb hem de afgelopen tijd in ieder geval al met heel veel plezier gedragen en dat blijf ik de komende tijd ook absoluut doen!

Deze Bon Parfumeur Eau de parfum 602 bevat 100ml., kost € 82,- en is te koop bij Bon Parfumeur.

Ken jij dit merk al?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 24 januari 2022 / 10:43

    In de avonden of weekenden houd ikzelf ook van een wat zwaardere geur , terwijl doordeweeks kies ik graag voor frisse geuren.