fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Onze to-do list in de kerstvakantie

Onze to-do list in de kerstvakantie

In het woord ‘kerstvakantie’ zit natuurlijk het woord ‘vakantie’. Maar goed, een paar daagjes vrij betekent natuurlijk ook dat je tijd hebt voor dingen waar je normaliter geen tijd voor hebt. In ons huis zijn er een aantal dingen die echt aangepakt moeten worden en wij willen onze to-do list in de kerstvakantie afstrepen. Ben jij benieuwd naar de klusjes? Lees met me mee.

Klusjes in de vakantie

Nieuwe wasbak in de badkamer

Oké, nog iets mega sufs. Een tijdje terug ontving ik in een perspakketje dames-en herenparfums. De parfums van mijn vriend staan in de spiegelkast boven de wasbak in de badkamer. Ik dacht, laat ik de nieuwe parfums gelijk opruimen en op z’n plek zetten. Wat gebeurde er? Ik pakte een parfumflesje op aan de dop, de dop viel van de flacon af en BAM! de parfumfles knalde zo in de wasbak. Stom! Maar je raad het al, een flinke scheur in de wasbak. Zo balen! Gelukkig is hij niet lek en is het echt puur het glazuur maar goed, zonde is het wel. Een nieuwe wasbak kunnen we dan ook zeker gebruiken.

Ik kreeg als tip om eens te kijken bij de bespaardeals.nl/sanitairkamer voor hele fijne producten met lage prijzen en leuke kortingen. In ieder geval de moeite waard om deze tip sowieso te checken!

Nieuwe kraan in de keuken

Onze keuken is nu 5 jaar oud en eigenlijk echt nog helemaal in orde, op de kraan na. Deze kraan is nu al een tijdje aan het lekken en dit wordt echt steeds erger. Super zonde van het water en natuurlijk totaal niet de bedoeling. Het is dan ook de hoogste tijd om afscheid te nemen van deze kraan en een nieuwe kraan aan te schaffen. Ik heb al een hele toffe gun metal kraan gespot dus eigenlijk is het een kwestie van deze kopen en installeren. Dat laatste doet uiteraard mijn vriend, haha!

Ventilatierooster plaatsen in het toilet

In ons hele huis is permanente ventilatie aanwezig, die eigenlijk altijd aanstaat. Hiervoor zitten roostertjes in o.a. de keuken, de toilet en de badkamer. Uiteraard trekken deze roostertjes stof aan en eens in de zoveel tijd maak ik ze even schoon door ze in een sopje te leggen. Toen ik dit laatst deed brak het ventilatierooster in het toilet. Zo suf! Het is echt een mini-klusje maar we zijn er gewoon nog steeds niet aan toegekomen. Het plaatsen van een nieuw ventilatieroostertje staat daarom ook op dit lijstje.

Het zijn niet mega veel klusjes maar ze moeten natuurlijk wel gebeuren. En van begin tot eind (research doen, keuze maken, kopen, aansluiten etc.) ben je toch weer heel wat tijd zoet. Een mooie besteding in de kerstvakantie en in ieder geval fijn als de klusjes zijn gedaan.

Dit is onze to-do list in de kerstvakantie. Heb jij een to-do list? Ik ben benieuwd!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 8 januari 2022 / 21:31

    Zo te zien heb je een actieve vakantie gehad! Misschien leuk om de before-and-after foto’s te delen?