fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Binnenkijken in onze badkamer

Zelf vind ik het altijd heel erg leuk om in andermans interieur te gluren. Zo kijk ik heel graag naar woon- en verbouwprogramma’s en breng ik in de week ook heel wat uurtjes door op Funda. In dit artikel ga ik jullie laten binnenkijken in onze badkamer. Ben jij hier nieuwsgierig naar? Kijk dan gezellig mee!

Expeditie Samenwonen Deel 5

Neem een kijkje in onze badkamer

Mijn vriend en ik kochten 3,5 jaar geleden ons huis. Nadat wij de sleutel kregen hebben we iets langer dan 5 maanden verbouwd. Letterlijk alles hebben wij aan het huis veranderd en dit hebben wij bijna allemaal zelf, met hulp van familie en vrienden, gedaan. De badkamer heeft mijn vriend samen met zijn vader helemaal zelf gemaakt. Van het verleggen van leidingen, tot het maken van nieuwe ombouwen en tot het betegelen van de wanden. Alles, maar dan ook alles, is gedaan door mijn vriend en zijn vader. Stiekem iets om extra trots op te zijn, vind je niet?

Zoektocht naar de perfecte badkamer

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte badkamer zijn wij uiteraard op pad gegaan voor alle materialen die we nodig hadden. Hierbij moet je denken aan de standaard items, zoals een bad, een douche, een wc en een wastafel. Oh en uiteraard moesten de tegels, de voegen etc. ook uitgezocht worden. Zodra dit eenmaal was besteld kon het slopen van de oude badkamer en het opbouwen van de nieuwe badkamer beginnen. Mijn vriend en schoonvader weten veel van klussen, maar hebben ook veel kennis opgedaan via internet en YouTube filmpjes.

Inclusief een bad

Onze badkamer is niet héél groot maar ik had 1 eis en dat was een bad. Ik ben dit van huis uit gewend en wilde gewoon perse een badkamer inclusief bad. Dit bad hebben we in de breedte onder het raam geplaatst samen met een ingebouwde kranen, een stortdouche en een glazen scherm. Op de vloer en achter het bad hebben we een stoere, matte grijze tegel. Op de vloer van 60×60 en op de muur 30×60. De andere drie muren hebben 30×60 wit glans tegels. Verder hebben we de badkamer vooral heel licht gelaten met veel wit en een badmeubel met een houtstructuur voor wat extra warmte.

Vergeet de planten niet

Planten in onze badkamer zijn niet weg te denken. We hebben een vrij strakke badkamer en hierdoor vind ik het heerlijk om wat extra groen aan te brengen door middel van planten. We hebben een groot raam in de badkamer en er zijn gelukkig heel wat tropische planten die het heerlijk vinden in een vochtige ruimte. Win-win, als je het mij vraagt.

Je hoort het al, ik ben heel erg blij met hoe onze badkamer is geworden. Hij is vrij klein maar ontzettend fijn en alles zit erin wat we nodig hebben. Sowieso ben ik echt een badeend dus ben ik meerdere malen per week in bad te vinden. Daarnaast is de stortdouche ook echt heerlijk en vind ik het prachtig afgewerkt met alle ingebouwde kranen. Uiteraard hoop ik dat jij het leuk vond om even in mijn badkamer te gluren. Ik ben benieuwd!

Wat vind jij belangrijk in een badkamer?

 

 

 

 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

 

Delen:

2 Reacties

  1. 24 oktober 2020 / 11:27

    Wat ziet dat er leuk uit! Een plant in de badkamer staat ook echt sfeervol, het past alleen niet in onze badkamer door de kleine ruimte.

  2. 24 oktober 2020 / 11:00

    Ziet er goed uit! Wij hebben ook aardig wat planten in de badkamer. 🙂