fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Avonden verdwalen op Pinterest en Funda, ik vind het heerlijk. Sowieso vind ik het zo leuk om een kijkje te nemen in andermans interieur. Je doet er altijd leuke ideeën en interieur inspiratie van op. Mijn vriend en ik wonen inmiddels 5 jaar samen en hebben destijds gekozen voor een vrij industrieel interieur. Met dit interieur zijn wij beide nog steeds blij. Alhoewel ik wel eerlijk moet zeggen dat ik het nu totaal anders zou doen. Ik neem je mee in mijn interieur inspiratie. Lees je mee?

Interieur inspiratie

Inspiratie voor een interieur

De laatste tijd draag ik, qua outfits, heel veel beige, wit een off white. Eigenlijk is zwart nagenoeg compleet uit mijn kast verdwenen. Uiteraard heb ik nog wel wat zwarte items maar wel een stuk minder dan voorheen. Zo draag ik non stop mijn beige cowboyboots en trek ik mijn zwarte veterboots nooit meer aan. Gek genoeg zou ik het liefst ook al het zwarte uit mijn interieur halen. Het stoere industriële karakter zou ik veel meer vervangen voor een zacht, rustig en Scandinavisch interieur. Wij hebben nu een donkerbruine, leren zitbank en die zou ik het liefst vervangen voor een stoffen, crèmekleurige variant. Hoe onhandig ook met een kat en Mechelse herder in huis, haha! Maar hé, dat is bijzaak toch? Dat zien we dan wel weer!

Het liefst trek ik deze style door in het hele interieur dus o.a. ook in de slaapkamer en in de badkamer. Onze badkamer is op dit moment een combinatie van witte en antraciet tegels en het liefst zou ik de antraciet tegels vervangen voor zandkleurige tegels. Het detail van zwarte kranen of messing kranen maken deze badkamer dan helemaal af. Wij douchen nu in bad en op zich is dit helemaal geen probleem. Ik moest en zou een bad en in ons huidige huis was dit de enige optie. Ik hoop, dat als we ooit verhuizen, er een badkamer is met een bad en een douche los van elkaar. Het liefst een losstaand bad en een inloopdouche. Dit zou kunnen met een douchebak maar als het in één keer kan doorlopen met de vloertegels dan zou dit helemaal perfect zijn.

Begrijp mij niet verkeerd hoor, wij zijn helemaal nog niet van plan om nu te gaan verhuizen. Zijn wij op dit moment nog steeds bij met ons huidige interieur? Jazeker! Stel, we zouden verhuizen of verbouwen, zou ik het dan anders doen? Ja! Dat is denk ik niet gek? Ik ben heel benieuwd of jij dit ook herkent of misschien wel totaal niet? Anyways, het lijkt me gewoon zo leuk om weer helemaal aan de slag te gaan met het inrichten of restylen van mijn huis. Dit komt dus waarschijnlijk door mijn Pinterest en Funda verslaving en alle kleine plannetjes in mijn hoofd!

Stel, je mag from scratch, je huis opnieuw inrichten. Zou je het anders aanpakken?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: