fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

NIVEA ENERGY Micellair Water

NIVEA ENERGY Micellair Water

Last van een vermoeide en doffe huid? Kan jouw huid, in de winter, wel een intensieve reiniging en een oppepper gebruiken? Daar is deze NIVEA ENERGY Micellair Water voor bedoeld. Ik heb het product inmiddels uitgebreid getest en ga je er in dit artikel alles over vertellen. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe ENERGY Micellair Water van NIVEA? Lees dan zeker mee!

NIVEA ENERGY Micellair Water

ENERGY Micellair Water van NIVEA

Geef je huid de boost die het nodig heeft tijdens de donkere decemberdagen.

Nou, als mijn huid op dit moment iets kan gebruiken, dan is het wel een boost. In de herfst en winter is mijn huid eigenlijk al snel droog en dof en voelt mijn gezicht snel trekkerig aan. Heel vervelend! Volgens NIVEA kunnen voldoende antioxidanten niet ontbreken in je beauty routine in deze tijd van het jaar. Vandaar dat dit NIVEA ENERGY Micellair Water de krachtige antioxidanten vitamine C, niacinamide en cranberry-extract bevat.

Niacinamide (vitamine B3)

Ken je het ingrediënt niacinamide? Wellicht beter bekend als Vitamine B3. Het is een skincare ingrediënt die de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast helpt het ingrediënt tegen pigmentvlekken of roodheid in het gezicht aangezien het pigmentvorming remt en de beschermlaag van de huid ondersteunt. Hierdoor oogt de huid egaler en raakt de huid minder snel geïrriteerd. Last van onzuiverheden? Ook dat werkt dit ingrediënt goed voor aangezien het talgproductie remt waardoor grove poriën o.a. ook zichtbaar worden verminderd.

NIVEA ENERGY Micellair Water

Dit Micellair Water zit in een grote, doorzichtige fles. NIVEA heeft gekozen voor een oranje uitstraling wat er heel erg fris uitziet. Tof gedaan! Daarnaast is de fles doorzichtig wat natuurlijk handig is zodat je makkelijk ziet hoeveel product er nog in de fles zit. Daarnaast is deze fles, excl. dop & labels, gemaakt van 96% gerecycled materiaal.

In gebruik is het product heel erg fijn. Ik breng hem aan op een herbruikbaar wattenschijfje en verwijder binnen no-time mijn make-up. Een goede make-up remover is natuurlijk iets wat we, zeker in deze tijd van de feestdagen, allemaal wel kunnen gebruiken. Het product heeft een neutrale geur en is echt prettig in gebruik. Na het gebruik is mijn gezicht make-up vrij en voelt mijn gezicht lekker zacht en schoon aan. Ik heb daarom ook absoluut niets aan te merken op deze fijne ENERGY Micellair Water van NIVEA.

Deze NIVEA ENERGY Micellair Water bevat 400ml., kost € 7,99 en is o.a. te koop bij de drogisterijen en online bij plein.nl 

Reinig jij jouw gezicht iedere dag grondig?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: