fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Protest Ski jas

Protest Ski jas

Normaliter gaan wij ieder jaar, meestal in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar, op Wintersport. Zo’n beetje net voor of juist net na Carnaval. Vorig jaar is dit natuurlijk niet gelukt en dit jaar hopen wij toch echt wel naar Oostenrijk te vertrekken om lekker een weekje te genieten van wintersport. Van Protest heb ik een gloednieuwe, hele toffe ski jas ontvangen. Het leuke is, ik heb niet 1 maar 2 ontvangen en mag dus één van jullie ook blij maken met een gloed nieuwe Protest Ski jas. Heb jij ook nog een heerlijke wintersport vakantie in het vooruitzicht of kun jij sowieso wel een heerlijke, warme winterjas gebruiken? Doe snel mee aan deze te gekke winactie!

Wintersport winactie

Om precies te zijn is dit de Protest Zions Anorak ski-jas in de kleur Pink Tulip (Roze). Deze skijas ziet eruit als een hoodie maar is gelukkig veel meer dan dat! Het is een jas gemaakt van een softshell-stof welke bestaat uit drie lagen die samengeperst zijn tot één laag. Dit zorgt ervoor dat de jas winddicht, waterdicht en, niet geheel onbelangrijk, lekker warm! Daarnaast vind ik dit soort jassen altijd mega stoer staan en zie ik mijzelf hierin al helemaal van de pistes afsjeezen. Het handige is dat er aan de zijkant een ritssluiting loopt zodat je de jas heel makkelijk aan en uit kan trekken. En de kangoeroezak aan de voorkant heeft ritsen zodat er geen sneeuw in kan komen. Ideaal voor op de piste!

Maar hé, deze jas is natuurlijk niet alleen geschikt voor de wintersport. Ik heb hem tijdens een lekkere lange boswandeling al een aantal keren gedragen. Hier in Nederland is hij in de winter dus ook gewoon heerlijk.

Wil jij meedoen met de winactie? Ga dan, via onderstaand bericht, naar mijn instagram. Deze winactie loopt namelijk echt alleen via instagram!

 

🌟 Winactie
Het toffe is, ik heb niet 1 maar 2 skijassen ontvangen van Protest. 1 voor mijzelf en 1 om weg te geven aan een van jullie.
Ga jij dit jaar op skivakantie en kun jij nog wel een gloednieuwe skijas gebruiken? Of wil je gewoon heel graag een goede en super toffe winterjas? 🤩
Volg onderstaande stappen en doe mee:
– Volg @protestwoman en mij (@lindseybeljaars)
– Laat een reactie achter dat je meedoet, waarom je meedoet en wat je maat is
– Deel dit bericht in jouw stories

That’s it! De winnaar wordt op donderdag 23 december bekend gemaakt! Succes 🍀

Doe jij mee met deze te gekke winactie? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

 

Delen: