fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

De leukste party schoenen

De leukste party schoenen

‘Tis the season to be jolly, Fa la la la la, la la la la…’ Wieeeeehoeee, morgenavond is het Kerstavond en begint Kerst dus officieel. En waaauw, ik heb er zin in! Even lekker drie dagen gezelligheid, heerlijk eten, goede wijn en lieve mensen om mij heen. Wat kan ik daar toch van genieten. Ik ben inmiddels druk in de weer met het samenstellen van mijn kerstoutfits en om daarbij de leukste party schoenen te matchen. Kun jij nog wel wat inspiration for shoes gebruiken? Lees dan zeker mee.

Welke schoenen draag je onder een jurk?

Grappig, ik heb dus even mijn kerstoutfits gecheckt en ik heb twee jurkjes en één blousje met een rok. Oftewel, alle drie de dagen draag in een panty. Maar, welke schoenen draag je onder een jurk? Ik help je een eindje op weg.

Pumps

Als er één schoen bekend staat als dè schoen voor de feestdagen dan is het denk ik wel de pump. Pumps zijn namelijk altijd goed onder een jurk en/of een rok en maken een outfit eigenlijk gelijk een stuk feestelijker, formeler en chiquer. Perfect voor de kerstdagen dus! Pumps zijn er in alle soorten en maten uiteraard, maar ik spotte hele toffe zwarte Lodi Pumps. Een prachtige, klassieke pump met een puntige neus en een chique riempje ter hoogte van de hiel. Ja, een pump zoals deze is natuurlijk altijd een succes. Liever geen zwart? Ze zijn er ook in het zilver!

Hoge boots

Pumps iets te netjes voor jou? Ga dan voor een stoere en hoge boots! Wat denk je van deze grove laars van Notre V? Het is een hoge laars die net onder de knie valt. Deze laars bevat de laatste trend, namelijk een blokhak en een vierkante neus. Het plateau onder de voorvoet is 2 centimeter dik en de blokhak van 9 centimeter hoog. Ik vind ze echt prachtig en zou deze met alle drie mijn outfits perfect kunnen combineren. Liever geen zwart? Ze zijn er ook in het beige!

Enkellaarsjes

Last but definitely not least, enkellaarsjes. Altijd goed! Mijn favoriete enkellaarsjes op dit moment zijn de Bronx Enkellaarsjes Low-Kole. Ik heb deze laarsjes in het beige maar ze zijn er ook in het zwart, wit en brons. Hoe tof is het om deze te dragen in het brons tijdens de feestdagen? Dan zijn je enkellaarsjes sowieso de eyecatcher en door de shiny kleur natuurlijk sowieso perfect voor de feestdagen. De laarsjes zitten overigens echt heerlijk en zijn van prachtige kwaliteit!

Voor welk type schoen ga jij het liefst? Pumps, hoge boots of enkellaarsjes?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: