fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Payot Face and Eyes Cleansing Oil

Payot Face and Eyes Cleansing Oil

Weleens gehoord van het merk Payot? Wellicht niet het bekendste merk maar ik heb er inmiddels meerdere producten van gereviewd en ben er ontzettend over te spreken. Afgelopen week ontving ik wederom een perspakketje met nieuwe producten Payot. Eén hiervan is de Payot Face and Eyes Cleansing Oil en daar ga ik je alles over vertellen in dit artikel. Lees je mee?

Payot Face and Eyes Cleansing Oil

Cleansing Oil for Face and Eyes

Lees ook –> Payot Crème Glow

Deze Payot Face and Eyes Cleansing Oil behoort tot de Herbier collectie van Payot. In totaal bevat de collectie 5 producten.

HERBIER; Elk product bevat een zorgvuldige selectie van biologische, pure essentiële oliën en botanische
extracten met krachtige componenten: een strenge en biodiversiteitsvriendelijke selectie van
lavendel, tijm, everlasting flower, rozemarijn en olijf .Deze lijn garandeert dat tenminste 95% van natuurlijke oorsprong
zijn, 20% afkomstig van biologische landbouw en dat het productie- en verwerkingsproces niet
schadelijk is voor het milieu. 

Payot Face and Eyes Cleansing Oil

Ik vind de verpakking van dit deze lijn echt perfect gekozen. Het witte etiket op de flacon doet me echt zo denken aan de Provence in Frankrijk. Een streek waar ik ieder jaar te vinden ben. Perfect matcht dan natuurlijk ook de ingrediëntenlijst met o.a. lavendel, rozemarijn en olijf.

Dit product is dus een olie om je gezicht en ogen te reinigen. Hij belooft waterproof make-up te verwijderen en onzuiverheden en vervuilende deeltjes op te lossen. De olie is rijk en reinigt hierdoor de huid zacht zonder de huidbarrière te beschadigen. Het product is getest onder oogheelkundig toezicht om een hoge tolerantie voor het reinigen van de ogen te garanderen. Daarnaast is de formule vegan en bevat geen essentiële oliën of parfum.

Cleansing Oil for Face and Eyes review

Op de verpakking staat dat je de olie aanbrengt met je handen maar ik prefereer herbruikbare wattenschijfjes. Ik breng de olie aan op een wattenschijfje en verdeel de olie hiermee goed over mijn gezicht en mijn ogen. Vervolgens doordrenk ik het wattenschijfje met water en ga opnieuw over mijn gezicht heen. Door de aanraking met water veranderd deze olie in een melkachtige substantie. De make-up smelt echt van je gezicht af en is, voor je het doorhebt, als sneeuw voor de zon verdwenen. De olie laat vervolgens een super zachte, fijne olieachtige laag aan op het gezicht die zorgt voor een gehydrateerd en verzorgd effect. Je hoort het al, ik ben enthousiast over deze Payot Face and Eyes Cleansing Oil.

  • Deze Payot Face and Eyes Cleansing Oil bevat 90ml. en kost € 24,90 De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas

Heb jij weleens van het merk Payot gehoord?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: