fbpx
17   33
58   258
41   84
60   177
40   226

Payot Crème Glow

Payot Crème Glow

My Payot Glow – Huidverzorging vol met vitamine voor een stralende huid. Dat klinkt veelbelovend. Ik heb van het merk Payot een aantal producten ontvangen en één daarvan is de Payot Crème Glow. Stiekem was ik het meest nieuwsgierig naar dit product. Inmiddels heb ik hem uitgebreid getest en er een mening over gevormd. Ben jij daar benieuwd naar? Lees dan mijn review.

Payot Crème Glow

My Payot

Payot wilt graag de Franse visie op schoonheid uitstralen en laat niet voor niets haar producten in Frankrijk creëren, ontwikkelen en produceren. Zij hebben een doel op de producten steeds natuurlijker en schoner te maken. Concreet doen zij dit door een gereduceerde INCI-lijst en een groot deel van de ingrediënten is van  natuurlijke oorsprong. Ze opereren graag met milieubewustzijn en daarom is een groot deel van de verpakkingen gemaakt van recyclebare of gerecyclede materialen. Ze streven ernaar om plastic neutraal te worden in de toekomst. In die zin is Payot er dus nog niet helemaal maar ze timmeren op dit gebied hard aan de weg en de doelen in de toekomst zijn veelbelovend!

Deze Crème Glow behoort tot de My Payot lijn en dit is de sterlijn van Payot. Zij hebben deze lijn aangevuld met vijf nieuwe vitamineproducten. Daar is deze Payot Crème Glow er dus eentje van.

“Een doffe teint behoort tot het verleden, de huid is klaar om te stralen!”

Van de verpakking krijg ik in ieder geval direct summer vibes. Het ziet er fantastisch uit, als je het mij vraagt. Heerlijk kleurrijk met vooral koraal en peachy kleuren. Deze Crème Glow van Payot is een dag- en nachtcrème in één. Hij is verrijkt met superingrediënten zoals biologische goji, granaatappel, açaí en vitamine C. Hij belooft de huid te verkwikken en te stimuleren en hij versterkt de uitstraling en hydrateert de huid.

Payot Crème Glow

Crème glow van Payot

De verpakking maakte mij direct zo enthousiast dat ik niet langer kon wachten om deze crème te testen. De crème zelf heeft ook een peachy kleur en voelt heel luchtig en licht aan. Het is een zachte crème die zich makkelijk over het gezicht laat verdelen en regelijk vlug intrekt. Wat mij vooral opvalt is de heerlijke fruity geur. Voor mijn gevoel ruik ik granaatappel, perzik en abrikoos in één vleugje. Echt zo lekker fris dit! Perfect voor deze tijd van het jaar.

En dan… wat is mijn mening over deze crème? Ik ben enthousiast! Sowieso leuk om eens een product van het merk Payot te proberen. Ik heb het product inmiddels een tijdje gebruikt en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er echt blij mee ben. Ideaal dat het een dag- en nachtcrème in één is. Hij laat mijn huid heerlijk zacht en goed verzorgd aanvoelen. Mede door de geur vind ik het een perfect product in de zomermaanden en ideaal om mee op vakantie te nemen aangezien je dan maar 1 potje hoeft in te pakken.

  • Deze Payot Crème Glow kost € 38,60 De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas

Heb jij weleens van het merk Payot gehoord?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: