fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Zwarte, cropped blazer met krijtstreep

Zwarte, cropped blazer met krijtstreep

Blazers, ik draag ze echt mega vaak, in alle kleuren en maten. Mijn favoriet is het oversized model en ik had eigenlijk tot voorheen geen andere modellen in mijn kast hangen. Daar is echter verandering in gekomen want ik heb een zwarte, cropped blazer met krijtstreep van Gina Tricot aan mijn kledingkast toegevoegd. Ik vind hem echt mega tof en ik laat hem heel graag aan je zien. Kijk je mee?

Zwarte, cropped blazer met krijtstreep

Cropped blazer van Gina Tricot

Een blazer als dit kun je, naar mijn mening, echt eindeloos combineren. Of je hem nu casual draagt, zakelijk en chique draagt of voor een feestje, het kan altijd. Het is natuurlijk maar net hoe je hem styled. In dit lookje style ik hem super casual en daarmee geef je een basic look toch even een extra touch!

Cropped blazer

De Kim Crop blazer is dus zwart, cropped en heeft een krijtstreep. Hij is double-breasted, wat betekent dat de blazer twee rijen knopen heeft. Daarnaast zit er op beide zijdes een borstzak met klepje en heeft de blazer schoudervullingen voor een boxy effect. Het tofste? Dat zijn absoluut de mouwen! De blazer heeft lange, licht uitlopende mouwen die met een heel tof strik/veter effect worden geknoopt. Ik vind dat dit effect deze blazer echt nog 10x leuker maakt dan hij al is. De blazer is gemaakt van 65% polyester, 33% viscose, 2% elastaan, voelt super zacht aan en zit ontzettend comfortabel.

Gina Tricot Kim Crop blazer – 59,99 EUR

Ik combineer deze blazer met een witte tanktop van Stronger. Deze tops heb ik echt in vier verschillende kleuren (zwart, wit, beige en bruin) en zijn echt fantastisch te combineren met blazers. De top heeft een geribde, soepele en zachte stof en zit echt heerlijk!

Stronger Embrace Tank Top – 29,00 EUR

  • 💪🏻 Use the code lindsey20 for 20% discount at STRONGER

De wide leg jeans die ik draag is van ComeGetFashion. Het is een high waist jeans in een basic, blauwe wassing. Ik draag hem in een maat M en voor mij zit hij echt als gegoten. Ik ben zelf 1.78m en qua lengte is hij voor mij, zoals je ziet, ook perfect. In de webshop van ComeGetFashion geven ze echter wel aan dat je deze jeans heel makkelijk kunt afknippen op de gewenste lengte. Naast blauw is hij er ook in het zwart.

ComeGetFashion Wide Leg Jeans – 49,99 EUR

Ik maak deze look af met mijn zwarte cowboyboots van miMaO. Vorig jaar heb ik deze van hen ontvangen en ik heb ze toen eigenlijk best vaak gedragen. Inmiddels heb ik ze voor deze herfst en winter alweer helemaal herontdekt. Om precies te zijn is het de Dallas Boot – Black cowboy boot. Ze hebben een spitse neus, typische gestikte cowboydetails en een hak van 5 cm. Het leer is lekker soepel en ze zitten echt heerlijk.

Dallas Boot – Black cowboy boot – 89,90 EUR

Wat vind jij van dit lookje? En wat vind jij van deze zwarte, cropped blazer met krijtstreep?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: