fbpx
105   191
100   186
79   260
113   240
121   281

iPhone 12 Pro Max hoesje – New in!

iPhone 12 Pro Max hoesje

Al maanden had ik een super saai, doorzichtig hoesje om mijn iPhone 12 Pro Max zitten. Het was echt hoog tijd om daar verandering in te brengen. Bij hoesjesdirect.nl spotte ik een hoesje van Richmond & Finch en hier werd ik op slag verliefd op. Toen bleek dat er in hetzelfde design ook een PopSocket te verkrijgen was, was de keuze heel snel gemaakt. Uiteraard ga ik jullie mijn nieuwe iPhone 12 Pro Max hoesje in dit artikel laten zien.

iPhone 12 Pro Max hoesje

Hoesje voor de iPhone 12 Pro Max

Ik gebruik mijn telefoon uiteraard iedere dag. Sterker nog, soms lijkt dat ding wel aan mijn handen vastgeplakt. Maar goed, het is natuurlijk niet de goedkoopste telefoon en ik ben er erg zuinig op. Ik probeer hem dan ook zo goed mogelijk te beschermen met sowieso een goed telefoonhoesje en een screenprotector. Om de kans te verkleinen dat mijn telefoon uit mijn handen valt vind ik een PopSocket ook echt ideaal. Voor mij zijn deze drie producten absoluut onmisbare telefoonaccessoires.

Ik gebruik daarnaast overigens nog wel meer telefoonaccessoires. Zoals bijvoorbeeld draadloze oordopjes, een bluetoothspeaker en diverse telefoonhouders en powerbanks. De accu van mijn iPhone is niet slecht maar ik heb toch altijd mijn beste powerbank op zak. Als de batterij in het rood zakt krijg ik het namelijk al tamelijk benauwd. Herkenbaar of niet? Ik ben benieuwd!

Anyways, terug naar mijn super toffe hoesje van Richmond & Finch. Om precies te zijn is het de Richmond & Finch Hardcase voor de iPhone 12 Pro Max – Flower Show. Het is een zwart hoesje met prachtige roze en donkergroene bloemen en gouden details. Ik vind vooral de combinatie van kleuren echt fantastisch en perfect voor het najaar. De hoesjes van Richmond & Finch zijn duurzaam gemaakt en beschermen je telefoon 360° en tegen stof, vuil en andere gebruikssporen. Is deze print niet helemaal jouw ding? Check dan toch het merk even want ze hebben nog hele toffe, andere designs.

iPhone 12 Pro Max hoesje

Op ieder hoesje heb ik een PopSocket en dus wilde ik uiteraard op dit nieuwe iPhone 12 Pro Max hoesje ook een PopSocket. Gelukkig spotte ik bij hoesjesdirect.nl al heel snel dat van het design Flower Show van Richmond & Finch ook een PopSocket verkrijgbaar is. Hoe perfect wil je het hebben? Een PopSocket is een plakker die je achterop je hoesje plakt en zorgt voor meer grip op je telefoon. Daarnaast kun je hem ook gebruiken als standaard om je telefoon in de breedte neer te zetten. Ik gebruik ze echt al jaren en mijn ervaring is dat ze mega goed blijven plakken en echt ideaal zijn. Ik ben het inmiddels zo gewend dat ik eigenlijk niet meer zonder kan.

  • Het hoesje kost € 34,95
  • De PopSocket kost € 19,95

Wat vind jij van mijn nieuwe iPhone 12 Pro Max hoesje?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: