fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

HelloFresh – Mijn ervaring + Kortingscode

HelloFresh ervaring

HelloFresh, ik denk dat iedereen het wel kent. De afgelopen weken hebben wij iedere week 3 maaltijden ontvangen van HelloFresh. Inmiddels zijn we dus heel wat HelloFresh maaltijden verder en kan ik mijn ervaring goed met jullie delen. Zijn jullie benieuwd maar mijn ervaring met HelloFresh? Lees dan snel mee! Oh en ik heb een hele toffe kortingscode voor je die € 45,- korting geeft. Geloof me, dit wil je. Let’s go!

Mijn ervaring met HelloFresh

HelloFresh is een bedrijf dat maaltijdboxen aan huis bezorgd. Het is van origine een Duits bedrijf maar opereert inmiddels in de Benelux, Frankrijk, Verenigde Staten, Canada en Groot-Brittanië.

De maaltijdboxen van HelloFresh worden bezorgd op abonnementsbasis maar dit abonnement is erg flexibel en kun je bijvoorbeeld pauzeren wanneer je wilt. Iedere week kun je kiezen voor hoeveel personen je maaltijden wilt en hoeveel maaltijden je wilt. Vervolgens bezorgt HelloFresh deze maaltijden dus in een box waarin precies de juiste hoeveelheden zitten. Wij hebben gekozen voor 3 maaltijden voor 3 personen per week.

Uiteraard kies je zelf welke maaltijden je wilt. Iedere week heb je keuze uit tot wel 30 recepten die super gevarieerd zijn. Naast keuzes van vlees en vis zitten er ook voldoende vegetarische opties tussen. Daarnaast kun je ook kiezen tussen categorieën zoals bijvoorbeeld ‘family’ of ‘calorie-bewust’ en heeft HelloFresh iedere maand een thema. In oktober was dit bijvoorbeeld pompoen en dus was er in deze maand iedere week een heerlijk recept met pompoen beschikbaar. De maaltijden bestaan uit verse ingrediënten en de recepten zijn eenvoudig en goed te volgen. Bij iedere maaltijd zit een receptkaart en hierop staat in 4 tot 6 stappen precies wat je moet doen.

Na heel wat weken HelloFresh zijn mijn vriend en ik in ieder geval echt he-le-maal fan. Door HelloFresh hoef ik nooit meer na te denken over wat ik moet koken, breng ik geen gehaaste bezoekjes meer aan de supermarkt én hebben we geen voedselverspilling. Briljant toch?

HelloFresh kortingscode

Met de code 45HELLOLINDSEY krijg jij € 45,- korting die in totaal wordt verdeeld over de eerste drie boxen.

 • 🌱 25 euro op de eerste box en
 • 🌱 10 euro op de tweede en
 • 🌱 10 euro op de derde box
  • Let op: deze code is alleen geldig voor nieuwe klanten

Zou jij HelloFresh eens willen proberen? Vergeet dan mijn kortingscode niet te gebruiken.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

4 Reacties

 1. 9 november 2021 / 05:45

  Ik ben er fan van! Ik ben niet zo’n hele grote eter dus de porties van HelloFresh zijn echt precies goed voor mij. Makkelijk klaar te maken en ook nog eens lekker!

  • 12 november 2021 / 11:38

   Hé Nikki,

   Jaa is toch top?
   Wij zijn er ook helemaal fan van!

 2. 4 november 2021 / 11:23

  Is allemaal leuk en aardig hoe jij het schetst, maar ik ben een grote eter, en heb dus niet genoeg aan die lif laf maaltijden van die thuisbezorgend, en laat mij trouwens graag inspireren in de supermarkt wat ik s’avonds op mijn bord schep. Bovendien hangt aan dat thuisbezorgen ook weer een prijkaartje waar ik met de huidige prijsstijgingen mooi op kan besparen.

  • 12 november 2021 / 11:38

   Hé Willem,

   Jammer dat je het zo ziet. Ik ervaar de maaltijden van HelloFresh alles behalve als liflafjes, mijn vriend overigens ook niet en dat is een grote eter 🙂