fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Nieuwe look & feel van bruno banani

Nieuwe look & feel van bruno banani

‘bruno banani: not for everybody but for you’… Ik denk eerlijk gezegd dat iedereen het merk bruno banani wel kent? Het voelt overigens gek om een merk met kleine letters te schrijven maar bij bruno banani is dit toch echt het geval. Het merk heeft een totale nieuwe look & feel en daar ga ik het over hebben in dit artikel. Ben jij benieuwd naar de nieuwe look & feel van bruno banani? Lees dan mee.

Nieuwe look & feel van bruno banani

bruno banani

Zowel mijn vriend als ik hebben meerdere parfums van bruno banani gehad. De look & feel mag dan nieuw zijn, voor ons is het merk dat dus zeker niet. Wist jij dat het merk Europa’s nummer 1 in mass geuren is? Dat is natuurlijk niet voor niets.

Lees ook —> bruno banani Summer Limited Edition Collection

Bruno banani zegt: ‘ Om de geurenliefhebber gemakkelijker de bruno banani-geur te laten kiezen die bij haar/hem past, heeft het merk nu een nieuwe look & feel gecreëerd voor de flacons en de verpakkingen en zijn de geuren onderverdeeld in drie pillars: signature, pure en premium. Deze pillars bevatten elk twee geuren voor de vrouw en twee tot drie voor de
man.’

Om een consistente look te creëren hebben alle geuren een nieuw, modern verpakkingsontwerp gekregen. Uiteraard is hierbij de afwijkende, schuine vorm van de dozen behouden aangezien dit natuurlijk ontzettend kenmerkend is voor bruno banani. De verpakkingen verschillen wel in kleuren maar het kenmerkende ‘bb’-logo staat nu groot op de voorkant van elke verpakking voor een modern, high-end effect. Het ziet er top uit, als je het mij vraagt!

De geuren

In totaal zijn er 7 geuren voor mannen en 6 geuren voor vrouwen. Ik heb er drie ontvangen voor vrouwen en drie voor mannen. De geuren die ik heb ontvangen ga ik in dit artikel wat uitgebreider bespreken.

Dangerous Woman – Krachtig & Vrouwelijk

 • sensuele geur met noten van zwarte bes,
  exotische bloemen, kokosmelk en vanille
  voor een rijke, weelderige geur

Woman – Klassiek & Vrouwelijk

 • dynamisch fruitige geur met noten van
  perzik, patchoeli, witte muskus en vanille
  die de geur een klassieke touch geven

Pure Woman – Dynamisch & Vrouwelijk

 • exotische, fruitige, sprankelende geur met
  een kick door de unieke combinatie van
  mango, pioenroos, cassis en amber

Nieuwe look & feel van bruno banani

Magic Man – Elegant & Mannelijk

 • sensuele, aromatische geur met noten van
  nootmuskaat, wierook en zwarte peper,
  afgerond met amber in de basis

Loyal Man – Edgy & Mannelijk

 • verleidelijke geur met onverwachte fruitigheid,
  aromatische noten en een krachtig houtachtig
  amberachtig spoor voor een ‘edgy’ kick

Absolute Man – Authentiek & Mannelijk

 • krachtig mannelijke geur met noten van
  houtachtige amber, tonkaboon en vanille die
  een authentiek statement creëren

Mijn advies? Probeer eens een bruno banani geur als je bij een verkooppunt bent. Het is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt maar geloof me, de geuren zijn echt heel lekker. Daarnaast ook nog eens super betaalbaar en een heerlijk geurtje voor everyday. Een flacon van 30ml. koop je al voor € 20,99!

De geuren zijn vanaf oktober 2021 bij de bruno banani (online)verkooppunten verkrijgbaar. 

Wat vind jij van de Nieuwe look & feel van bruno banani? Heb jij weleens een geur van Bruno Banani gehad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

1 Reactie

 1. 18 oktober 2021 / 16:33

  Ik vind de geurtjes altijd erg goed draagbaar! Deze nieuwe flacons bevallen mij ook goed. 🙂