fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Limberlux Face Oil Serum

Limberlux Face Oil Serum

Anderhalf jaar geleden heb ik een serum en een gezichtsroller van Limberlux gereviewd. Producten die mij destijds positief hebben verrast en veel heb gebruikt. Het Vitamine C serum uiteraard tot hij op was en eens in de zoveel tijd ook de Rose Quartz Roller. Een tijdje terug ontving ik weer een pakketje van Limberlux met hierin twee Face Oil serums, een cupping cup massage set en de V-Shape Rose Quartz Roller. Ben jij nieuwsgierig naar deze producten? Ik ga je er alles over vertellen. Lees lekker mee!

Limberlux Face Oil Serum

Producten van Limberlux

Allereest even complimenten voor de verpakkingen van Limberlux. Ik vind dat visgraatpatroon met de pastelkleurtjes zo leuk! Lekker fris en origineel. Zulke verpakkingen heb ik nog niet eerder gezien. Ik krijg er gelijk lentevibes van. De Limberlux Face Oil Serum hebben een rechthoekige, kartonnen verpakking en het product zelf zit in een bruin, glazen potje met een pipetje. De Quartz Roller zit in een mooi en stevig doosje en de Cupping cup massage set zit verpakt in rechthoekige, kartonnen verpakking met een plastic vizier. Een mooie vormgeving zo!

Retinol 0.5% face oil serum met Arganolie, Jojoba olie en Squalane

 • Retinol is een sterk antioxidant die de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf en de celvernieuwing versnelt.
 • Arganolie is een olie die rijk is aan antioxidanten, zoals vitamine E en onverzadigde vetzuren. Voor een kalme en gehydrateerde huid.
 • Jojoba olie bevat net als arganolie veel aan antioxidanten en onverzadigde vetzuren en helpt tegen acne littekens en milde acne.
 • Squalane helpt bij het controleren van een vette huid

Bakuchiol face oil serum met Arganolie

 • Bakuchiol is een krachtig anti-oxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Calendula flower extract kalmeert de huid en heeft een antibacteriële werking.
 • Bèta-carotene beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Sheaolie bevat veel vitamine A en E en andere antioxidanten.

Beide serums gebruik je zowel ’s ochtends als ’s avonds op je gezicht. Je gebruikt 2 à 3 druppels op je gezicht en je kunt het dus zien als een extra stap in je ochtend- en avondroutine. Beide serums stimuleren de collageen productie en verminderen rimpels en helpen tegen acne. Bakuchiol is een plantaardig alternatief voor retinol en zorgt voor weinig irritatie. Het nadeel van retinol is namelijk dat het de huid kan irriteren. Mocht je hier gevoelig voor zijn dan is het dus verstandig om de bakuchiol variant te pakken.

V-Shape Rose Quartz Roller

Met een massageroller voor het gezicht masseer, stimuleer en train je je huid en gezichtspieren. Het is een beautyhype die is overgewaaid uit Korea en inmiddels ook in Nederland niet meer weg te denken is. Het dagelijks masseren van de huid met deze roller zal o.a. rimpels en fijne lijnen verminderen, de elasticiteit en de bloedsomloop van de huid verbeteren en helpen gezichtsspieren en huid te ontspannen. De V-Shape is echt perfect voor je gezicht en zorgt ervoor dat je een stevigere en intensere massage kunt geven. Door het rozenkwarts gedeelte ervaar je een verkoelend gevoel. Bijgeleverd zit een katoenen bewaarzak zodat je de roller ook mee kunt nemen bijvoorbeeld op reis.

Ik heb hem beneden liggen, vlakbij de tv. Klinkt gek, maar dan vergeet ik het niet! Als ik dan ’s avonds mijn favoriete Netflix serie opzet dan pak ik mijn V-Shape Rose Quartz Roller erbij. Dan geef ik mijn gezicht een heerlijke massage en geloof me, dat voelt echt heerlijk!

 • Tip van flip; leg de roller voor het gebruik even in een koelkast voor een extra verkwikkend effect! 

Cupping cup massage set

Ben je meer op zoek naar echt een bindweefselmassage? Kijk dan naar de Cupping cup massage set. Door de cups worden de huid, spieren en het bindweefsel omhoog gezogen en dit geeft een ontspannen massage en heeft vele positieve effecten. Je verbetert o.a. de bloedsomloop en je stimuleert de collageenproductie van de huid. Daarnaast bevordert het lymfedrainage en de afvoer van afvalstoffen en vermindert het cellulite en vetophopingen.

In het begin kan het masseren met een cupping set best wat gevoelig zijn. Begin daarom met de kleine cups en ga steeds een stapje groter als je aan het gevoel gewend bent. Je kunt deze techniek overigens overal toepassen, niet alleen op je gezicht. Denk bijvoorbeeld ook aan je benen en billen!

 • Retinol 0.5% face oil serum met Arganolie, Jojoba olie en Squalane kost €29,95
 • Bakuchiol face oil serum met Arganolie kost € 25,95
 • V-Shape Rose Quartz Roller kost € 35,95
 • Cupping cup massage set kost € 29,95
  • Deze producten zijn uiteraard verkrijgbaar in de webshop van Limberlux. 

Bij deze mijn review over de Limberlux Face Oil Serum, de gezichtsroller en de cupping massage set. Masseer jij jouw gezicht weleens?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

 1. 21 april 2021 / 19:48

  Wat een leuke producten! Die cupping set ziet er leuk uit zeg.