fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

NIVEA Naturally Good Body Lotions

NIVEA Naturally Good Body Lotions

NIVEA is ontzettend goed bezig met hun ‘Naturally’ lijn. Naar eigen zeggen is deze lijn dus lief voor je huid èn voor de natuur. Vorige week schreef ik een artikel over de NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars. In dit artikel is het de beurt aan de gloednieuwe NIVEA Naturally Good Body Lotions. Lees je mee?

Naturally Good Body Lotions van NIVEA

Oh men, de pakketjes van NIVEA zijn altijd zo ontzettend leuk. Dit keer was het een pakket met twee verschillende body lotions. Eén body lotion met lavendel en een met henepzaadolie en daarbij een bijenhotel. Waarom? Omdat lavendel en hennepplanten ook favoriet zijn bij de bij. Er is dus absoluut nagedacht over dat bijenhotel. Hoe origineel? Bij mensen verschillende perspakketjes altijd enorm maar bij de pakketjes van NIVEA zit altijd iets extra’s en ik word er altijd super blij van!

Het zijn dus in totaal twee body lotions. De een is gemaakt van 100% biologische lavendel en de ander is gemaakt van hennepzaadolie. Deze nieuwe formules zijn vegan en bestaan voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Weet je wat uniek is? De verpakking!

Duurzame, oprolbare fles

Deze body lotions van NIVEA zitten namelijk in een duurzame, oprolbare fles. Deze fles is gemaakt van 50% minder plastic en is dus dunner, lichter en gemakkelijker leeg te maken. Op de bodem van de fles zit een speciale inkeping en hierdoor krijgt de fles een tube-vorm en kun je hem strak oprollen. Hierdoor gaat er geen druppel verloren en neemt de fles minder ruimte in in de vuilnisbak. Hoe tof dat je hem gewoon kunt oprollen? Ik vind het heel origineel. NIVEA is lekker bezig!

NIVEA Naturally Good Body Lotions

Hennepzaad kalmeert en voedt de huid.

NIVEA Naturally Good Body Lotions

Lavendel hydrateert de huid en werkt ontspannend.

NIVEA Naturally Good Body Lotions

Dan natuurlijk even inzoomen op deze NIVEA Naturally Good Body Lotions zelf. De lotions zijn geschikt voor de normale tot droge huid en beloven tot wel 48 uur te hydrateren. Het is voor mij weer een goede reminder aangezien ik eerlijk gezegd echt te weinig smeer met body lotions. Ik merk eerlijk gezegd tussen beide lotions, op de geur na, weinig verschil. Het is een fijn product dat zich makkelijk over de huid laat verdelen en redelijk snel intrekt. De geur blijft nog even heerlijk op de huid hangen en mijn huid voelt zeker gevoed en gehydrateerd aan. Mijn advies is dus zeker om in de winkel even te ruiken om jouw voorkeur hierin te bepalen. Mijn favoriet? De lavendel! Stiekem omdat het mij doet herinneren aan de prachtige lavendelvelden in Zuid-Frankrijk waar ik iedere juni een bezoekje aan breng.

Deze NIVEA Naturally Good Body Lotions bevatten 350ml. en kosten € 9,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in de drogisterij en online via Plein.nl 

Gebruik jij op dit moment een product van NIVEA?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: