fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Vegan vitamines

Vegan vitamines

Vitamines zijn voedingstoffen die voorkomen in je eten en drinken. Je hebt ze nodig voor heel veel dingen en elke vitamine heeft zijn eigen doel. Om gezond te leven spelen vitamines een hele belangrijke rol. Naast het halen van vitamines uit je voeding kun je ze ook extra aanvullen in de vorm van Vegan vitamines oftewel supplementen. Daar ga ik je in dit artikel wat meer over vertellen, lees je mee?

Kwalitatief goede vitamines voor een eerlijke prijs

Supplementen worden vaak gezien als high end, want goedkoop zijn ze zeker niet. Vitaminefabriek.nl is hierop ingespeeld en doet het anders. Zij verkopen kwalitatief goede vitamines voor een eerlijke prijs. Zij hebben een eigen productiefaciliteit in Rotterdam en jouw supplementen komen dus echt vers van de pers! Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% vegan en worden ze verzonden in een brievenbusverpakking. Hoe ideaal is dat?

Zelf gebruik ik iedere dag vegan multivitamine om mijn dagelijkse behoefte aan te vullen. Dit zijn eenvoudige vitamines zoals vitamine C en vitamine D. Natuurlijk weet ik niet precies wat mijn lichaam nodig heeft en is het ook afhankelijk van hoe gezond ik die dag/week eet maar het geeft mij toch een goed gevoel om het met supplementen aan te vullen. Deze ondersteunen het immuunsysteem en zijn eigenlijk heel breed inzetbaar. Denk ook aan dingen zoals extra energie bij vermoeidheid, belangrijk voor de huid en bloedvaten, het geheugen, het concentratievermogen, je botten en ga zo maar door.

Grappig! Nu ik dit zit te typen moet ik enorm denken aan de vitamine kauwtabletten die ik vroeger altijd van mijn moeder kreeg zodra de ‘r’ in de maand zat. Daar is niet zo heel veel aan veranderd. Mijn vegan vitamines op dit moment zijn ook in de vorm van tabletten. Ik neem ze alleen het hele jaar door en niet alleen wanneer de ‘r’ in de maand zit. Heb jij nou geen enkel idee aan welke vitamines jouw lijf behoefte heeft? Doe de vitaminetest. Deze test neemt 1 a 2 minuten in beslag en door persoonlijke vragen over je voeding, beweging en je leefstijl te beantwoorden krijg je passend advies.

Neem jij weleens supplementen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: