fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Beschermen tegen schadelijke UV-straling

Beschermen tegen schadelijke UV-straling

Dagelijks worden we blootgesteld aan de schadelijke effecten van de zon. Nu ben je vast op de hoogte dat een te lange blootstelling aan deze straling onder andere kan leiden tot  een vroegtijdige veroudering van de huid en zelfs huidkanker! Jezelf beschermen tegen schadelijke UV-straling is dan ook ontzettend belangrijk. Je kunt dit op verschillende manieren en in dit artikel ga ik daar wat dieper op in. Benieuwd? Lees zeker mee!

Beschermen tegen schadelijke UV-straling

Dagelijkse UV-bescherming

Natuurlijk is het eerste wat in je opkomt; zonnebrand! Niet gek ook, het is het meest voor de hand liggende producten om jezelf te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Maar zeker niet het enige product! Een paraplu en een parasol kennen we natuurlijk ook allemaal. Para betekent tegen, plu betekent regelen en sol betekent zon. Jawel, een paraplu tegen de regen en een parasol tegen de zon. Maar, heb je weleens gehoord van een zomerparaplu? Dit is geen normale paraplu en ook niet hetzelfde als een parasol. Ik vertel je er graag meer over!

Beschermen tegen schadelijke UV-straling

Zomerparaplu

Om precies te zijn ga ik jullie meer vertellen over de miniMAX® Personal Parasol UPF50+ UV-protectionHet is dus een persoonlijke parasol die je beschermt tegen de zon. Hij heeft een unieke UPF50+ coating die je dus zowel beschermt tegen straling en verkoeling biedt. Klinkt briljant, vind je niet? Daarnaast is het frame volledig windproof en eventueel ook natuurlijk gewoon te gebruiken als paraplu op winderige en regenachtige dagen. Een 2-in-1 product, daar houd ik van!

Gelukkig zien ze er ook nog eens ontzettend leuk uit! Ik heb gekozen voor twee funny zomerdesigns, namelijk geel en roze. Ze zijn dus aan de buitenkant zwart maar de binnenkant heeft dus dat leuke printje. Ik ben er fan van! Opvallend is ook dat ze super light-weight zijn en heel erg compact zijn. Hierdoor mik je je een zomerparaplu, zonder moeite, in je handtas.

Tijdens onze zomervakantie neem ik sowieso een zomerparaplu mee. Ik vind dit echt ideaal! Ik zie mijzelf al helemaal op een strandbedje liggen, puzzelboekje en een heerlijke droeg rosé erbij met boven mijn hoofd deze Personal Parasol. Uiteraard vraag ik mij vriend dan even om deze te bevestigen aan de strandstoel zodat ik hem niet de hele tijd vast hoef te houden. Thank god is mijn vriend super handig! Daar maak ik natuurlijk geregeld gebruik van.

Beschermen tegen schadelijke UV-straling

Kortingscode

Met de code Lindsey-15 krijg je 15% korting bij www.parapluwinkel.nl

Ik ben benieuwd, heb jij weleens gehoord van een zomerparaplu? En vraag twee, probeer jij je dagelijks goed te beschermen tegen schadelijke UV-straling? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: