fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Online e-commerce community

Online e-commerce community

Ben jij student, een online marketeer of wellicht wel een ondernemer met online ambities? Pay attention! Dit artikel kan voor jullie weleens erg interessant zijn. In dit artikel ga ik het hebben over e-commerce en vertel ik je meer over een online e-commerce community. Nu al nieuwsgierig? Lees gezellig verder!

Succes met e-commerce

Mocht je het niet weten, ik heb een aantal jaren geleden de HBO opleiding Communicatie afgerond aan de Avans Hogeschool in Breda. Een opleiding waarbij ik, in jaar 3, heb gekozen voor een minor ‘externe communicatie’ en hier heel veel heb geleerd over online marketing. Dit is tevens de periode waarin ik mijn blog ben gestart en actiever ben gaan worden op Social Media met de focus op Instagram. Te leuk eigenlijk dat ik hier nu sinds twee jaar echt mijn eigen bedrijf van heb kunnen maken.

Wat is e-commerce?

Laat ik eerst antwoord geven op de vraag: ‘Wat is e-commerce?’ Letterlijk vertaalt is e-commerce eigenlijk ‘elektronische handel’. In jip-en-janneketaal is het simpelweg het online kopen en verkopen van diensten en producten via een webshop. Uiteraard zijn hier heel veel verdelingen in te maken maar uiteraard valt mijn eigen bedrijf ook onder e-commerce. Logisch aangezien ik online diensten aanbied (verkoop) en dit mijn verdienmodel is.

Zo nu en dan ervaar ik mijn ondernemerschap in deze online wereld als vrij ‘lonely’. Zeker in coronatijd aangezien alle live events uiteraard niet doorgingen en ik zo weinig nieuwe mensen in het ‘echt’ heb ontmoet. Soms is het wel fijn om even met andere ondernemers te kunnen sparren en om ideeën te wisselen. Hier krijg ik zelf altijd enorm veel energie en inspiratie van.

Succes met e-commerce is een online platform. Het begon eind 2014 met een boek maar kreeg steeds meer vorm als platform en online community. Anno 2021 is het een online community met meer dan 800 leden waar je kennis mee kunt uitwisselen. Hoe interessant is dat? Daarnaast staan er 7 volledige video trainingen met +100 video’s. Oftewel, gratis e-commerce trainingen voor iedereen. En het allerleukste is misschien wel dat het volledige lidmaatschap voor dit platform gratis is.

Oftewel, ben jij een student in deze richting, een online marketeer of een ondernemer met online ambities? Zorg dat je lid wordt van de Succes met e-commerce online community! Ze hebben de ambitie om dit jaar uit te groeien tot 5000 leden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en in dit geval hoe meer kennis en inspiratie. Zie het als een groot netwerk en kennis platform!

Is deze Online e-commerce community iets voor jou? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: