fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Zwarte houten jaloezieën als raamdecoratie

 

Een belangrijk punt in een interieur is uiteraard raamdecoratie. Wanneer je raamdecoratie perfect matcht bij de rest van het interieur zorgt dit absoluut voor veel meer sfeer. Een trend die je vast niet is ontgaan zijn de zwarte houten jaloezieën als raamdecoratie. In dit artikel ga ik je daar wat meer over vertellen. Lees je mee?

Zwarte houten jaloezieën

Mijn vriend en ik wonen inmiddels alweer langer dan vier jaar samen. Op het moment dat wij gingen samenwonen kwam de industriële woontrend om de hoek kijken en wij hebben dan ook al best een industriële touch in ons interieur. Iets wat echter toen nog totaal niet in beeld was, waren bijvoorbeeld de stoere, stalen industriële deuren of de zwarte kranen. Ook de zwarte houten jaloezieën waren nog niet zo populair als dat ze nu zijn.

Grappig is dat hè? Hoe dat toch vrij snel allemaal veranderd. Als ik nu mijn huis opnieuw zou inrichten zou ik ze alle drie, dus zowel de stalen deuren als de zwarte kranen en de zwarte houten jaloezieën, in mijn interieur willen hebben. De stalen deuren en de zwarte kranen zijn gelijk een vrij grote stap dus ik wil beginnen met het veranderen van onze raamdecoratie. Dat lijkt mij eenvoudig te regelen.

Op dit moment hebben wij duo rolgordijnen in een crème kleur. Eigenlijk helemaal niets mis mee maar het kriebelt al een tijdje om ze te vervangen. Ik vind zwarte jaloezieën van hout gewoon echt prachtig en zoveel sfeer geven. Daarnaast denk ik dat ze in ons interieur ook echt perfect zouden staan. Wist je trouwens dat het ook nog eens best wel ideaal is als raamdecoratie? Je kunt hiermee namelijk de intensiteit en de richting van het zonlicht zelf bepalen. Doordat je ze ook helemaal dicht kunt doen, kun je ook al het licht en vooral dus ook de warmte buitenhouden en creëer je 100% privacy. Ideaal!

Het is nu echt tijd om te kijken wat ik dan precies wil. Natuurlijk zijn er verschillende maten en diktes en kun je ook nog kiezen wat voor ladderband je wilt. Ik wil mij hierin goed verdiepen en uiteraard ook goed laten adviseren. Wellicht is het verstandig als ik eerst wat stalen bestel om te kijken wat er allemaal voor keuzes zijn. Daarna is het echt tijd om een keuze te maken en dus om de oude duo rolgordijnen te vervangen voor prachtige, stijlvolle en super sfeervolle zwarte houten jaloezieën als raamdecoratie. Can’t wait! 

Wat voor raamdecoratie heb jij in je huis hangen? Ben je er tevreden mee of heb je ook de wens om het aan te passen? Ik ben benieuwd!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: