fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

De beste sneakersokken

De beste sneakersokken

Ken je de struggle met sneakersokken? Ik wil er graag even mijn frustratie over kwijt. Zo vaak doe ik langer over zoeken naar een goed paar sneakerssokken dan het samenstellen van mijn outfit. Ik ben dol op sneakers maar die sneakersok-struggle moet echt eens afgelopen zijn. Mijn zoektocht naar de beste sneakersokken is gestart en in dit artikel vertel ik je er graag meer over.

Sokken voor in de sneaker

Wat is nu precies de struggle? Nou, die is heel simpel. Je hebt een tof outfitje aan, trekt je sokjes aan en vervolgens je sneakers. Je loopt de deur uit en voordat je bij je auto bent is het sneakersokje van je enkels af gegleden en zit hij onder je hiel. Zoo irritant!!

Mijn voorkeur heeft altijd sneakersokjes die je niet in de sneakers ziet zitten. Dat betekent dus dat het hele lage sokjes zijn waardoor het lijkt alsof je helemaal geen sokken draagt. Maar juist omdat ze zo laag zitten blijven ze dus 9 van de 10 keer niet zitten. Mijn ervaring is wel dat sommige sokjes aan de binnenkant een soort plastic randje hebben en dat ze daardoor wel een tikkeltje beter blijven zitten.

Ik weet dat er heel veel mensen zijn die überhaupt geen sokken in sneakers dragen en daarmee is natuurlijk het hele probleem meteen opgelost. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind dat echt voor geen meter zitten. Voor mij is dat dus helaas geen oplossing.

Smiling Socks

Smiling Socks heeft echter ook een oplossing. Zij hebben super leuke sokjes met als missie om een steentje bij te dragen aan een vrolijkere wereld. Het zijn dus echt ‘lachende sokjes’, een sneakersok met een hogere rand aan de achterkant met hierop een leuk, lachend poppetje. Juist hierdoor is het bij deze sneakersokken helemaal niet erg dat ze zichtbaar zijn. Sterker nog, je wilt dat ze zichtbaar zijn! En, extra pluspunt, door de hoge rand blijven ze perfect zitten. Een win-win situatie voor mij!

Wat vind jij de beste sneakersokken? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Delen: