fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

3 items waar ik als blogger niet zonder kan

3 items waar ik als blogger niet zonder kan

Jeetje! Ik blog inmiddels alweer meer dan 6 jaar. Steevast komt er iedere werkdag om 06:00 uur een artikel online. Oké, natuurlijk heb ik weleens een werkdag gemist maar dat zal puur geweest zijn omdat ik bijvoorbeeld ziek was en nog niet vooruit had gewerkt. Inmiddels heb ik als blogger wel wat Tools waar ik als blogger niet zonder kan verzameld. In dit artikel bespreek ik mijn 3 items waar ik als blogger niet zonder kan. Lees je mee?

Fijne blogtools

Telefoon

Stipt op nummer 1 staat een telefoon. Deze zit zowat aan mijn handen vastgeplakt en heb ik echt meerdere keren per dag nodig voor mijn blog. Sowieso check ik iedere ochtend, zodra ik wakker ben, of mijn artikel juist online is gepubliceerd. Jawel jongens, dat is echt het allereerste wat ik doe. Qua telefoons zijn er natuurlijk veel merken, soorten en maten maar voor mij is het belangrijk dat hij een lange batterijduur heeft en mooie foto’s maakt. Natuurlijk is er vooral een kamp Samsung en een kamp iPhone in Nederland. Als nieuwe telefoon heb ik een beetje mijn oog laten vallen op de Samsung S21.

Deze telefoon heeft in totaal 4 camera’s! Namelijk 3 aan de achterkant (12, 12 en 64 megapixel) en één aan de voorkant. Daarnaast heeft hij een mooi groot scherm en gaat de batterij lang mee. Hij heeft oneindig veel opslag (ideaal want ik maak natuurlijk gigantisch veel foto’s) en een prachtig design. Je hoort het al, ik ben enthousiast! Op zich heb ik op dit moment nog een prima telefoon maar zodra deze aan vervanging toe is ga ik zeker de Samsung S21 nog eens goed bekijken. De Samsung S21 is te koop bij Tele2.

Laptop

Alhoewel ik natuurlijk veel op mijn telefoon doe voor mijn blog en Social Media is mijn laptop ook absoluut onmisbaar. Ieder artikel dat op mijn blog is gepubliceerd is getypt op mijn laptop. Daarnaast beantwoord ik ook alle mails op mijn laptop en is het natuurlijk ideaal voor de boekhouding. Mijn boekhouding doe ik via e-boekhouden.nl en de facturen die ik in dit programma maak sla ik op op mijn laptop en worden uiteraard per mail naar de klant verstuurd. Dit alles gebeurd dus op mijn laptop. Onmisbaar item #2! Ik heb op dit moment een Asus laptop maar deze begint wel aan vervanging toe te raken. Mocht jij nog een fijne, betaalbare laptop weten? Let me know!

Statief

Voor mijn blog en Social Media maak ik dagelijks foto’s. 9 van de 10 keer zijn mijn moeder of vriend zo lief om mij te helpen met shooten. Maar goed, dit is natuurlijk niet altijd het geval. Soms komt het qua planning gewoon net even niet lekker uit. Gelukkig heb ik een heel fijn statief waar ik dan mee op pad kan! Deze kan ik echt in super veel verschillende hoogtes instellen en ik kan er zowel met een camera als met een telefoon foto’s mee maken. Ideaal voor outfitfoto’s! Oh en daarnaast gebruik ik mijn statief af en toe ook voor productfoto’s voor mijn blog. Dit zorgt ervoor dat alle foto’s dus mooi vanuit hetzelfde perspectief gemaakt worden en dat ik alleen de producten hoef te verwisselen. Heel handig!

Uiteraard zijn er, in the end, nog veel meer items waar ik als blogger niet zonder kan. Maar hé, ik dacht, laten we beginnen met deze drie aangezien deze echt 100% onmisbaar zijn. Vond je dit leuk om te lezen? Let me know! Wellicht kan ik binnenkort een deel 2 schrijven. 

Dit zijn mijn 3 items waar ik als blogger niet zonder kan. Welke aanvullende items gebruik jij voor je blog?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: