fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Hieperdepiep Hoera! Mama 60 jaar

Ja mam, vandaag is het zover. Je bent 60 jaar! Waarschijnlijk ben je wakker geworden en heb je als eerste Facebook geopend. Mijn trouwste lezeres, dat ben jij. Iedere ochtend weer open jij, via Facebook, de artikelen op mijn blog en je leest ze. Zo nu en dan krijg ik nog eens een seintje over een spelfoutje maar over het algemeen vind je het (dat zeg je tenminste) altijd erg leuk om te lezen. En nu heb ik, speciaal voor jou, een blogbericht geschreven.

Er is er een jarig, hoeraaa, hoeraaa!

60 jaar, het is niet niks. Ik weet dat je het verschrikkelijk vindt om nu bij de club van zestigers te horen. En misschien vind je het daarom eigenlijk ook een tikkeltje vervelend dat ik er extra aandacht aan besteed op mijn blog. Maar hé, het is een mooie leeftijd. Eentje om trots op te zijn en eentje om te vieren! Iets wat wij vandaag absoluut gaan doen.

Via deze weg wil ik jou in ieder geval een hele fijne dag toewensen. Van harte gefeliciteerd en nog heel veel gelukkige en gezonde jaren toegewenst! Ik hou van je, maar dat weet je. Een hele dikke kus van mij en tot strakjes!

Voor alle andere lezers een klein weetje

Wist je dat mijn blog en instagram letterlijk niets zouden zijn zonder mijn moeder? Mijn moeder is namelijk ongeveer 90% van de tijd mijn fotografe! Iets waar ik haar enorm dankbaar voor ben! #thankyoumam!

Feliciteer mama in een reactie hieronder en ik weet zeker dat ze het leest! X 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. Sabrina
    22 april 2021 / 13:06

    gefeliciteerd met je mama 🙂